Van Klaveren CCC

We hebben na een uitgebreide analyse gekozen voor Veenstra|Fritom. We werken inmiddels ruim een half jaar samen. Veenstra|Fritom speelt goed in op onze wensen.

Van Klaveren CCC bv is een internationale inzamelaar van lege cartridges en is uitgegroeid tot één van de grootste marktpartijen in de Benelux. De ingezamelde lege inkjet en toner cartridges worden verwerkt in het magazijn in Deventer en gereed gemaakt voor de verzending naar cartridge recyclers.

Erik Prins en Gerhard van Klaveren bij Veenstra|Fritom vrachtwagenNa ruim 12 jaar het pallet vervoer door een grote landelijke vervoerder te laten verrichten heeft Van Klaveren CCC per februari 2009 gekozen voor Veenstra|Fritom in Heeg. “Uiteraard was het jammer dat we een jarenlange relatie met onze vorige vervoerder moesten los laten, we kenden de organisatie goed”: aldus Gerhard van Klaveren, Directeur van Van Klaveren CCC bv. “ We hebben na een uitgebreide analyse gekozen voor Veenstra|Fritom. We werken inmiddels ruim een half jaar samen. Veenstra|Fritom speelt goed in op onze wensen. Zo melden we dagelijks tussen de 15 en 25 palletafhalingen online aan bij Veenstra|Fritom. Online aanmelden was een van onze eisen. Evenals een goede dienstverlening en een concurrerend tarief. De chauffeurs zijn netjes, betrouwbaar en flexibel. De chauffeurs zijn een verlengstuk van Van Klaveren CCC. Maar ook het team in Heeg is capabel en goed uit gerust voor hun taak.”, zo vervolgt Gerhard van Klaveren.

Voor Van Klaveren CCC staat duurzaam ondernemen en de zorg voor het milieu centraal. "Door het recyclen van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons hebben we het afgelopen jaar ruim 600 zeecontainers afval bespaard van de afvalberg!"

Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl of www.total-collect.nl.

http://www.klaveren.com/