ASF Fischer

Sinds 9 jaar werkt A.S.F. Fischer voor het palletvervoer samen met de firma Veenstra|Fritom. Daar onze klanten de vervoerder vaak als het verlengstuk van onze organisatie zien, is het belangrijk dat de zendingen correct en bijtijds afgeleverd worden.

A.S.F. Fischer BV uit Lelystad is een grootschalig importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen voor de professionele bouwsector. De producten en concepten worden geleverd aan de professionele handel en de grootschalige industrie. Om de klanten snel en correct te kunnen beleveren, is de laatste jaren veel geinvesteerd in het logistieke proces. De opslagcapaciteit werd fors uitgebreid en de ingangscontrole en orderpicking werd verregaand geautomatiseerd.

Uiteraard is het transport naar de klanten ook een belangrijk onderdeel van dit logistieke proces. Sinds 9 jaar werkt A.S.F. Fischer voor het palletvervoer samen met de firma Veenstra | Fritom. Daar onze klanten de vervoerder vaak als het verlengstuk van onze organisatie zien, is het belangrijk dat de zendingen correct en bijtijds afgeleverd worden. Verder worden de gevraagde levertijden steeds korter, waardoor flexibel gepland moet kunnen worden en informatie over de status van de zendingen eenvoudig verkrijgbaar moet zijn.

Op deze en andere fronten heeft Veenstra | Fritom voor A.S.F. Fischer in de afgelopen jaren ontwikkeld als een betrouwbare en degelijke “Partner in fasteners” en inmiddels wordt er reeds met 4 “ASF” huiven gereden.

http://www.asf-fischer.nl/