DeckX Duurzaam Dichtbij Bolsward

Wij hebben bijna een jaar ervaring Veenstra Fritom en verwachten nog vele jaren onze opdrachten door Veenstra|Fritom te mogen laten vervoeren.

Eind 2013 is DeckX BV opgericht als leverancier van duurzame produkten voor de GWW, Infra en B&U. DeckX levert een unieke kwaliteit bamboe palen en planken voor toepassingen zoals terrassen, gevels, bruggen, en straatmeubilair. Produkten van gerecycled kunststof en composiet (glasvezel versterkt kunststof) en composiet fiets en voetgangersbruggen.  

 

De kracht is op maat leveren. De zendingen variëren van 3 planken bij een particulier tot een brug van 15 x 3 meter. De kracht is dat Veenstra Fritom ongeacht de grootte van de zending de opdracht naar volle tevredenheid uitvoert. Het is voor ons zeer belangrijk dat de produkten conform de standaard van DeckX BV geleverd worden. Transporteur Veenstra Fritom heeft zich bewezen een gedegen en betrouwbare transporteur te zijn. Mocht de zending niet naar wens verlopen (zijn), dan reageren de medewerker bij Veenstra Fritom snel en kundig, en zijn er alleen maar blije gezichten van leverancier en klant. Veenstra Fritom beschikt over een prettig online systeem, waarin de opdracht eenvoudig in gevoerd kan worden en inzicht geeft in de leveringen. Deze zaken zijn belangrijk als onderdeel van een betrouwbare en duurzame leverancier.

DeckX BV groeit gestaag en dit mede dankzij een betrouwbare transporteur. Vaak wordt de waarde van een transporteur onderschat, maar iedereen verwacht een transport zoals zij zelf ook zouden vervoeren.