Handelsonderneming Peha Sneek BV

De “Friese” nuchterheid, de klantvriendelijkheid, scherpe prijsstelling en de kennis van elkaars bedrijf en produkten zijn de belangrijkste punten voor onze langdurige samenwerking.

Vanaf 2003 vervoeren wij onze pallets met toen nog Veenstra Transport. Inmiddels zijn we allebei gegroeid en doen we tegenwoordig zaken met Veenstra|Fritom.

Handelsonderneming Peha Sneek BV is in 1918 opgericht en gespecialiseerd in de import en export van een breed scala aan kerstartikelen.
Ons complete assortiment van ± 10000 verschillende artikelen bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van kerstverlichting tot kunstbomen, van bewegende muziekdozen tot porceleinen huisjes en van kerstdecoratie tot LED kaarsen.

Met een afzetmarkt door heel Europa sluit de dienstverlening van Veenstra|Fritom perfekt aan op onze wensen. Onze belangrijkste afzetgebieden Benelux en Frankrijk worden door eigen chauffeurs van Veenstra|Fritom gereden, dit stelt ons in staat onze klanten een goede service te bieden en de lijnen kort te houden.

www.peha.com