Engineeringtrajecten

Veenstra|Fritom begeleidt projecten vanaf het initiële ontwerp tot en met de definitieve uitvoering door de klant: van de uitwerking van de meest intelligente oplossing in economische zin tot op maat gemaakte bijzondere toepassingen tijdens de uitvoering van het project.

Onze onafhankelijke engineering trajecten vinden plaats over de gehele supply-chain: vanaf inkoop tot en met de distributie naar uw eindklanten. 

 

Het concept Supplier Logistics richt zich op het begeleiden en ondersteunen van productie- en assemblagebedrijven in het stroomlijnen van hun grondstoffen- en halffabricatenstroom. Doelstellingen in dergelijke projecten zijn vaak voorraadreductie, doorlooptijdverkorting en het verlagen van vaste kosten. Dit zijn veelal projecten waarbij we zowel onze opdrachtgever als diens toeleveranciers meenemen in een verandertraject.

Ook aan uw eigen interne (productie)processen kunnen wij waarde toevoegen. Dergelijke projecten variëren van de inrichting en optimalisatie van interne magazijnen en goederenstromen tot het ontwerpen van een productielijn. Daarnaast is de implementatie van logistieke software waaronder TMS en WMS iets waar Veenstra|Fritom u graag mee ondersteunt.

Finished Goods is een concept dat zich richt op de begeleiding en ondersteuning van organisaties in het optimaal afvoeren, opslaan, picken, verpakken en distribueren van gereed product.