Benelux-distributie met meeneemheftruck

Distributie-activiteiten verplaatsen zich meer van tussenhandel naar eindgebruiker. Om grote en zware producten tot op de locatie van de eindgebruiker te kunnen lossen, heeft Veenstra|Fritom een Palfinger Crayler BM meeneemheftruck in gebruik genomen. Deze opmerkelijke vierwielaangedreven heftruck vindt zijn weg op alle terreinen. Met een hefvermogen van 2100 kg. en een hefhoogte van bijna 3 meter is deze heftruck voor vele doeleinden in te zetten.

Door de radiografische bediening kan de chauffeur zowel de lading als de omgeving optimaal in de gaten houden. Deze heftruck wordt meegenomen in een afgesloten kist onder de oplegger. Het eigen gewicht van slechts 1450 kg. wordt hierdoor in het midden onder de oplegger geplaatst. Dit draagt eveneens sterk bij aan de veiligheid.

De heftruck wordt met name ingezet voor het lossen van zware bouwproducten, stalinrichting en –benodigdheden en walbeschoeiing in de Benelux. Maar de inzet zal zich niet alleen tot deze producten beperken. De heftruck kan met hetzelfde gemak meegenomen worden naar bestemmingen in andere Europese landen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op sales@veenstrafritom.nl of bel: 0515-445630