Levertijden en Feestdagen

Feestdagen en rijverboden april 2019 

Goede Vrijdag – vrijdag 19 april 

Er geldt deze dag een rijverbod wat betreft ons werkgebied in Duitsland en Italië. Deze dag wordt er niet geladen en gelost in deze landen. Dit kan consequenties hebben voor de looptijd van uw orders. Geef uw zendingen vroegtijdig aan ons door, zodat wij hier met de planning rekening mee kunnen houden.  

 

Op Goede Vrijdag hebben wij voor Nederland geen aangepaste dienstverlening. Wij verzoeken u echter te checken of uw klanten geopend zijn.

Dit om mogelijke extra kosten en vertragingen te voorkomen.

 

Maandag – 22 april Paasmaandag.

Deze dag is een algehele feestdag en zijn we gesloten. Voor wat betreft ons werkgebied geldt er deze dag een rijverbod is in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Oostenrijk. Hierdoor zal de looptijd van uw zending minimaal 1 dag langer zijn.

In de bijlage kunt u zien voor welke overige landen er een rijverbod geldig is.

 

Italië

Op Donderdag 25 april is er een feestdag in Italië. Doordat deze dag in de week van Pasen valt, laden en lossen wij deze week niet op maandag, donderdag en vrijdag in Italië. Geef daarom uw orders tijdig door. Wij kunnen deze alleen op woensdag lossen en laden. 

Dit betekent dat uitgaande orders die vrijdag 19 april worden opgegeven in de week van 22 april op woensdag worden gelost. Orders die dinsdag 23 april worden opgegeven, worden een week later gelost. Laden zal in overleg geschieden. 

 

In de maand mei is er op Woensdag 1 mei een feestdag in ons gehele werkgebied, behalve in Nederland. Wij verzoeken u hier vast rekening mee te houden in uw planning. Alle orders zullen deze week een dag extra looptijd krijgen.

 

Bent u zelf rond deze dagen gesloten of heeft u aangepaste openingstijden? Laat ons dit dan even weten. 

Als u zekerheid wilt hebben over eventuele consequenties voor uw zending(en), of nog vragen heeft over looptijden dan kan u contact opnemen met de afdeling Customer Service (0515-445677) of Verkoop Binnendienst (0515-445630)