Levertijden en Feestdagen

Rijverboden en feestdagen december 2019 en januari 2020. 

 

Geachte relatie,

 

Graag informeren wij u over de feestdagen en rijverboden in de maand december en januari 2020.

 

In de weken 52 en 1 (2020) zullen er geen internationale vertrekken plaatsvinden. Voor bestemmingen binnen Nederland zal een beperkte dienstverlening van kracht zijn:

 

Op vrijdag 27 december, maandag 30 december en dinsdag 31 december zijn wij gesloten.

 

De dagen tussen Kerst en Oudejaarsdag zullen in veel gevallen zgn. “brugdagen” zijn bij veel bedrijven.

Onze ervaring heeft geleerd dat ondanks een vroegtijdige inventarisatie, 80% van onze zendingen op een dergelijke dag niet afgeleverd kunnen worden.

 

Daarom hebben wij besloten dat wij op vrijdag 27 december, maandag 30 december en dinsdag 31 december in principe geen logistieke- en transportwerkzaamheden willen laten plaatsvinden.

 

In de bijlage treft u de rijverboden en feestdagen aan zoals opgesteld door TLN. Daarnaast hebben wij een overzicht toegevoegd met onze laad- en losmogelijkheden in week 52 en week 1.

 

Mocht het wenselijk zijn dat wij toch zendingen voor u uitleveren, dan zal dit op aanvraag plaatsvinden. De mogelijkheid bestaat dan dat er ritten op basis van dedicated-transport uitgevoerd zullen worden.

 

Deze aanvragen kunnen uitsluitend ingediend worden bij Customer Service per e-mail:

 

orders@veenstrafritom.nl

 

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u alvast fijne feestdagen.

 

 

Mocht u vragen hebben over looptijd van zendingen of andere vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Service (0515-445616) of Verkoop Binnendienst (0515-445630)

Team Veenstra Fritom