Fritomnieuws

Fritom steunt goed doel

Fritom Group steunt Stichting Noordzeeziekte

Publicatie datum: 15-01-2020

Zaterdag jl. vond de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats van certificaathouders en managementteamleden van de Fritom Group. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst werd verzorgd door Ab Doorenbos: het uitreiken van een cheque aan Renske Wassenaar, oprichtster van de Stichting Noordzeeziekte. De Fritom Group draagt deze stichting die het wetenschappelijk onderzoek naar de zeldzame, ernstige Noordzeeziekte financiert een zeer warm hart toe. Ook vorig jaar kon de stichting al op een bijdrage van Fritom rekenen.

lees verder »

BREEAM Awards 2020

Publicatie datum: 24-12-2019

Oldenburger|Fritom is genomineerd voor de internationale BREEAM Awards 2020. Dit werd eind 2019 bekendgemaakt door BRE Global (Verenigd Koninkrijk). De reden voor deze nominatie is de hoge BREEAM-score bij de oplevering van het nieuwe distributiecentrum: 97,3%.

lees verder »

Duurzaamheidsgedachte

Publicatie datum: 16-12-2019

Voor Oldenburger|Fritom stond 2019 grotendeels in het teken van duurzaamheid. Dankzij het vertrouwen van al onze stakeholders konden wij dit jaar een nieuw distributiecentrum openen volgens BREEAM Outstanding. Daarom besteden wij ons kerstattentiebudget dit jaar aan goede doelen die de duurzaamheidsgedachte omarmen.

lees verder »