ADR-transport

In Europa is het niet zomaar toegestaan om gevaarlijke goederen of middelen over de weg te vervoeren. Deze goederen of stoffen worden ADR-goederen genoemd, wat staat voor: 'Accord européen relatief au transport international de marchandises Dangereuses par Route'. Het is bij deze goederen van groot belang dat het zendingsproces soepel, veilig en volgens de speciale richtlijnen verloopt.

Kwaliteit, arbeidsomstandigheden
Kwaliteit, arbeidsomstandigheden
Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen
Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen
De kracht van de combinatie: ADR en thermo
De kracht van de combinatie: ADR en thermo
One-stop shopping
One-stop shopping

Gecertificeerde en deskundige medewerkers

Bij het vervoer van ADR-zendingen staat veiligheid voorop. Daarom hebben al onze deskundige chauffeurs een ADR-vakbekwaamheidscertificaat. Dit geeft aan dat zij over de kennis beschikken om ADR-goederen volgens de Europese regelgeving te handelen en vervoeren. Om alle kennis up-to-date te houden, krijgen onze medewerkers jaarlijks weer een cursus waarna ze worden getoetst.

Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen

Verder zijn alle auto’s conform ADR-regelgeving uitgerust zodat uw zending veilig en betrouwbaar kan worden vervoerd. Deze vervoersmiddelen worden jaarlijks gekeurd. Ook in onze cross-dock zijn alle voorzieningen aanwezig om ADR-producten veilig te kunnen handelen. U bent er altijd van verzekerd dat uw goederen veilig worden vervoerd.

5B Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen

One stop shopping

De verzending van gevaarlijke stoffen kan best lastig zijn, maar niet voor Veenstra|Fritom! Wij nemen u het gehele ADR-transportproces uit handen. Totale regie, verzonden wanneer en naar waar u maar wilt. Ideaal voor u als onze relatie: hiermee richten wij het logistieke proces efficiënt voor u in.

“De dienstverlening van Veenstra|Fritom gaat geruisloos”

Edwin Terpstra
Senior Transport & Logistiek Specialist, Vitablend

Vitablend

"Wij groeien mee met Veenstra|Fritom en zij met ons. Een ijzersterke combinatie’"

Tonnis Beishuizen
Commercieel Manager, Biron

Biron
5C De kracht van de combinatie: ADR en thermo

De kracht van de combinatie: ADR en thermo

Heeft u een ADR-zending die met een gecontroleerde temperatuur moet worden vervoerd? Of naar een bestemming buiten Nederland? Wij gaan ver, ook in temperatuur! In deze uitzonderlijke gevallen zijn wij de geschikte partij voor u: van 2 tot 25 graden Celsius. Veenstra|Fritom is uw leverancier voor ADR-goederen door heel Europa. Van 1 drum tot een volle wagen: wij staan altijd voor u klaar, van adviesvraag tot het uiteindelijke vervoer. Zo kunt u met al uw zendingen bij ons terecht, van chemische middelen tot aan verfproducten.  

Profiteer ook van

  • Gecertificeerde en deskundige medewerkers
  • Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen
  • De kracht van de combinatie: ADR en thermo
  • One stop shopping

Interesse in ADR-transport van Veenstra|Fritom?

Wietze de Vries, Veenstra Fritom

Wietze de Vries
Sales manager