E-fulfilment

De wereld verandert. Minder mensen bestellen via een retailer en verkoop vindt aanzienlijk meer online plaats: een trend die voorlopig nog niet ophoudt. Sinds 2016 is Veenstra|Fritom uw partner voor de logistieke afhandeling van uw webshopbestellingen. Van orderinvoer tot en met aflevering bij de eindklant: het wordt allemaal uitgevoerd volgens onze hoge standaardnorm. Met onze bestaande, succesvolle oplossingen nemen wij u het gehele e-fulfilment proces uit handen.

Talrijke bezorgopties en probleemloos retourneren
Talrijke bezorgopties en probleemloos retourneren
Digitaal uitwisselen van gegevens onmisbaar
Digitaal uitwisselen van gegevens onmisbaar
Groot netwerk en goed beveiligde warehouses
Groot netwerk en goed beveiligde warehouses
24/7 inzicht in uw zendingen
24/7 inzicht in uw zendingen
Veenstra Fritom 64

Digitaal uitwisselen van gegevens onmisbaar

Veenstra|Fritom draagt zorg voor alle logistieke processen die komen kijken bij een webshop. Hierbij is het digitaal uitwisselen van gegevens onmisbaar. Als onze partner hebt u geen omkijken meer naar opslag, orderpicking en transport van producten die in uw webshops zijn besteld. Wij zijn uw betrouwbare partner als het aankomt op het creëren van logistieke rust voor uw bedrijf.

24/7 inzicht in uw zendingen

Door onze e-service kunt u 24 uur per dag real-time informatie over de statussen van uw zendingen opvragen. In ons geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) zijn alle data direct online beschikbaar. Hierdoor is onder meer het aantal openstaande en afgehandelde orders, de voorraadstatus, de orders per dag of week en het gemiddelde aantal orderlijnen per order inzichtelijk voor u. Verder zijn er directe interfaces met alle pakketvervoerders, zodat uw klant de laatste status altijd online kan volgen via Track & Trace.

24/7 inzicht in uw zendingen

Talrijke bezorgopties en probleemloos retourneren

Veenstra|Fritom beschikt via WICS over PAAZL. PAAZL is een e-commerce oplossing die het mogelijk maakt om te kiezen uit een brede waaier aan bezorgopties. Hierdoor koppelen we standaard met alle gerenommeerde pakketvervoerders en zijn leveringen bij pick-up points mogelijk.

Via PAAZL zijn orders bij verzending standaard voorzien van een retourlabel. Hierdoor hebt u optimaal inzicht in de retourstroom. De afhandeling van de retouren verzorgt Veenstra|Fritom probleemloos in haar WMS via de RMA-module (Return Merchandise Authorisation).

Veenstra Fritom 17

Actueel inzicht in ketenresultaten, bevoorrading en leverprestaties

Dankzij het WMS is er altijd inzicht in onder meer het aantal (openstaande) orders per dag of week, de voorraadstatus en het gemiddelde aantal orderlijnen per order. Geen voorraad meer op één van de locaties? Geen probleem! Door middel van onze ingebouwde controlefunctie kunnen wij snel overschakelen naar een andere voorraadlocatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorraden die in zowel winkels als warehouses wordt gehouden. De aansturing hiervan wordt ook gedaan via het WMS.

Groot netwerk en goed beveiligde warehouses

Door ons uitgebreide logistieke netwerk in parcelspecialisten en warehouselocaties in Heeg en Deventer kunnen wij snel schakelen in transport.  Wij zorgen voor een eenvoudige en snelle in- en uitslag van uw producten. Bovendien zijn onze warehouselocaties streng beveiligd. Hierdoor liggen alle waardevolle producten veilig opgeslagen en dat is wel zo'n fijn idee voor u als klant!

Profiteer ook van

  • Hoge standaardnormen en van alle markten thuis
  • 24/7 inzicht in uw zendingen
  • Talrijke bezorgopties en probleemloos retourneren
  • Actueel inzicht in ketenresultaten, bevoorrading en leverprestaties
  • Groot netwerk en goed beveiligde warehouses

Interesse in de e-fulfilment services van Veenstra|Fritom?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager