Transport

Binnenlandse distributie

Binnen 24 uur leveren wij uw producten al sinds 1928 in elke soort of maat door heel Nederland: snel en altijd op uw gewenste tijd.

Meer over 24 uurs distributie door heel Nederland
Veenstra Fritom 3
Wij verzorgen Internationaal Transport door heel Europa

Internationaal transport

Veenstra|Fritom heeft bijna 100 jaar aan ervaring op de Europese wegen en een zelf ontwikkeld Eurogroupage®-systeem. Wij combineren opdrachten van meerdere binnenlandse en Europese bestemmingen, zodat u voordelig uit bent.

Meer over Eurogroupage®

Transport Frankrijk

Als logistiek dienstverlener zijn wij betrouwbaar en richten wij ons in het bijzonder op het transport van en naar Frankrijk.

Transport van en naar Frankrijk
DSC 1608
IMG20230322135248

Transport Duitsland

Goed in transport naar en van onze oosterburen. Of het nu gaat om leveringen naar bruisende stadscentra zoals Berlijn en München of naar afgelegen plattelandsgebieden, wij zijn bekend met elk deel van Duitsland. 

Transport van en naar Duitsland

Forwarding

Of uw zending nu over water, door de lucht of over de weg moet worden vervoerd, wij vinden altijd een manier om uw lading naar elke uithoek van de wereld te brengen.

Meer over Forwarding
Onze expeditie afdeling heeft voor ieder logistiek vraagstuk een oplossing
Shipments of all types and sizes

Afwijkende maten transport

Een pallet is een pallet. Maar wat nu als de goederen een afwijkende maat hebben? Hoog, lang, zwaar, of misschien allemaal tegelijk? Wij regelen directe leveringen en overladen uw goederen indien nodig overdekt via de zijkant: dat scheelt en past altijd!

Meer over Afwijkende maten transport

Transport gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen moeten veilig worden vervoerd. Bij Veenstra|Fritom kunt u daarvan op aan. Onze chauffeurs beschikken over de kennis om ADR-goederen volgens de Europese regelgeving te handelen en vervoeren.

Meer over ADR-transport
Wij verzorgen uw gevaarlijke goederen transport door heel Europa
Thermo zendingen

Thermo zendingen

Zending niet te warm of koud? Van vorstvrij tot kamertemperatuur: Veenstra|Fritom levert uw producten in perfecte staat aan. Wij gebruiken sensoren en meetapparatuur om de conditie van de producten constant te monitoren en waarborgen. 

Meer over Thermo zendingen