Supplier logistics

Overweegt u outsourcing van uw gehele logistieke proces? Veenstra|Fritom zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij beschikken over de juiste kennis om de logistieke processen gemakkelijk en flexibel te laten verlopen. Zo kunt u de focus houden op uw core business en doen wij de rest.

Supplier Logistics
Supplier Logistics
Expertise en maatwerk gegarandeerd
Expertise en maatwerk gegarandeerd
Totaaloplossing en altijd op de hoogte
Totaaloplossing en altijd op de hoogte
Voordeel door flexibele kosten
Voordeel door flexibele kosten
Laag risico door minimum en maximum afspraken
Laag risico door minimum en maximum afspraken

Expertise en maatwerk gegarandeerd

Al sinds 2013 bieden wij vooruitstrevende supplier logistics oplossingen aan onze Business-to-Business (B2B) klanten. Dit doen wij onder andere voor Auping en Nefit Bosch. Hierbij organiseren wij voor onze relaties alle goederenstromen van de leveranciers naar het warehouse of assemblagelocaties toe. Dit bevordert de continuïteit in de logistieke processen en zo heeft u als klant geen omkijken meer naar het goederenontvangst-proces. Door constante monitoring van de werkwijze levert dit u winst op in de doorlooptijd en kosten. En dat is niet alles! Naast de invoer van goederen, dragen wij ook zorg voor de uitgaande logistieke van onze relaties.

Doordat wij supplier logistics op maat verzorgen, creëren wij voor u als klant rust in uw gehele logistieke keten. Samen met u kijken wij naar eventueel maatwerk: hierbij nemen we zowel onze relatie als toeleveranciers mee in een verandertraject.

Totaaloplossing en altijd op de hoogte

Wij nemen de totale regie over van de goederenstromen. Zo regelen wij de complete goederenontvangst en verwerking. Wij registreren alles in het Warehouse Management Systeem (WMS), zodat u meteen inzicht heeft in uw actuele warehouse voorraad. U heeft plotseling meer grondstoffen of onderdelen nodig voor uw productie? Geen probleem, wij regelen ook de aanvoer van grondstoffen en onderdelen: Just-in-Time (JIT). Wat betekent dat materialen alleen worden aangeleverd wanneer dit nodig is, zodat er geen onnodige voorraad wordt gehouden.

Onder supplier logistics verstaan wij bij Veenstra|Fritom de regie van uw totale goederenstroom, zoals:

  • Goederenontvangst / Inbound logistics
  • Warehousing
  • Uitslag / Outbound Logistics
  • JIT aanlevering van benodigde hoeveelheden: aan u of aan uw klant
  • VAS en VAL activiteiten (LINKEN)
Totaaloplossing en altijd op de hoogte

Voordeel door flexibele kosten

De flexibele kosten maken supplier logistics een erg voordelige oplossing voor u als klant. Onze geavanceerde ICT-oplossingen maken het voor u mogelijk om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Dit realiseren we door efficiency op gebied van administratieve belasting, communicatie en effectief gebruik van uw ruimte.

Daarnaast faciliteren wij het concept Consignment Stock waarmee uw financiële risico’s worden beperkt en u bespaart op werkkapitaal. Wij koppelen innovatief vermogen aan een hands-on mentaliteit en dat loont. Daarom zijn wij dé logistieke professional voor u!

"Een leverancier- klantrelatie gaat bijna nooit zo diep als deze tussen Biddle en Veenstra|Fritom. Als er iets is, bellen we en hebben we aan een half woord genoeg."

Sjouke Land
Operations Director, Biddle BV

Biddle BV
Laag risico door minimum en maximum afspraken

Laag risico door minimum en maximum afspraken

Voor u is het belangrijk om altijd uw klanten te kunnen voorzien van producten, maar u wilt natuurlijk ook niet een onnodig grote voorraad blijven zitten. Wij spreken altijd minimum en maximumvoorraden met u af zodat u zo weinig mogelijk risico loopt. Hierbij voorkomen wij voorraadtekorten en realiseren we een voorraadreductie.

Profiteer ook van

  • Expertise en maatwerk gegarandeerd
  • Totaaloplossing en altijd op de hoogte
  • Voordeel door flexibele kosten
  • Laag risico door minimum en maximum afspraken

Interesse in de supplier logistics van Veenstra|Fritom?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager