Wat ús driuwt

As famyljebedriuw is Veenstra|Fritom belutsen by kollega’s, klant en maatskippij. Wy binne betrouber, steane garant foar kwaliteit en hâlde altyd ús eindoel – ús relaasjes sa folle mooglik ûntsoargje – foar eagen.

Betrouwbaar

Medewerkers zijn trots -grutsk- om bij Veenstra|Fritom te werken en zetten zich altijd voor de volle 100 procent voor u in. Onze klanten werken graag met ons samen vanwege de klantgerichte instelling. We staan open voor anderen, zijn vriendelijk en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Voordelige en efficiënte oplossingen

Kwaliteit

Wij gaan altijd voor het beste resultaat en staan open om te investeren in nieuwe en betere oplossingen. Doet u zaken met Veenstra|Fritom, dan bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit op gebied van logistiek. Meedenken met de kant gaat bij onze medewerkers van nature. Zo zorgen wij voor logistieke rust.

Fritom Group 1024X682

Underdiel fan de Fritom Group

Fritom stiet foar dé tûke en innovaative logistike tsjinstferlieners dy’t altyd op syk binne nei de bêste logistike oplossingen. De fakkeldrager op it mêd fan logistike tsjinstferliening, dat wol de Fritom Group wêze. Dêrby hearre wy ta de top fan de logistike tsjinstferlieners yn Nederlân.

Benieuwd hoe Veenstra|Fritom kan bijdragen aan uw logistieke processen?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager