24-oers distribúsje

Veenstra|Fritom is uw distributeur door heel Nederland. Binnen 24 uur leveren wij uw zending in elke soort of maat af op de plaats van bestemming. U heeft een zending in een afwijkende maat? Of gevaarlijke stoffen die geconditioneerd moeten worden vervoerd? Geen probleem! Wij garanderen dat uw producten in perfecte conditie en volgens wens wordt getransporteerd. Door onze strategisch gelegen hubs kunnen wij elk gebied in Nederland bedienen: van het puntje van Limburg tot aan Dokkum. Wij ontzorgen u volledig!

Duurzaam vervoer door heel NL
Duurzaam vervoer door heel NL
Altijd op de hoogte
Altijd op de hoogte
De kracht van de meeneemheftruck
De kracht van de meeneemheftruck
U vraagt, wij rijden
U vraagt, wij rijden

Duurzame dekking door heel Nederland

Wij verzorgen al sinds 1928 de binnenlandse distributie voor onze klanten. Dit maken wij mogelijk door samenwerking met de zusterbedrijven uit de Fritom Group en met onze twee hubs in Heeg en Deventer. Door dagelijks tussen beide vestigingen en Sanders|Fritom in Uden te pendelen met lange zware voertuigen (LZV) zijn wij niet alleen duurzaam, maar zorgen wij er ook voor dat uw levering altijd op tijd arriveert. Hiermee kunnen wij 30% meer volume meenemen. Dit is voordelig en zorgt voor minder CO2 uitstoot.

U vraagt, wij rijden

Een kleine zending in de regio? Of toch een volledige vracht die naar de andere kant van Nederland moet worden gebracht? U geeft aan wat u wilt laten verzenden en wij regelen de rest. Veenstra|Fritom beschikt over een grote verscheidenheid aan transportmiddelen en hulpmiddelen: van distributieauto's tot trailers met laad- en losklep en meeneemheftrucks. Wij zijn uw partner voor elke zending. Of dit nu pallets zijn, afwijkende maten, lang of zwaar, gevaarlijke goederen of geconditioneerde zendingen.

U vraagt, wij rijden

Altijd op de hoogte

Met onze 24 uurs dienst nemen wij alle zorgen bij u weg. Wij stemmen persoonlijk met u de details van de zending af, zodat u er daarna geen omkijken meer naar heeft. Al uw zendingen worden op het afgesproken moment afgeleverd op het bezorgadres. Ook sturen wij de ontvanger de avond voor aflevering een bericht met de verwachte aankomsttijd via ons geavanceerde track & trace-systeem. Wel zo makkelijk: zo kan de ontvanger er in zijn planning rekening mee houden.

De kracht van de meeneemheftruck

De kracht van de meeneemheftruck

Distributieactiviteiten verplaatsen zich meer van tussenhandel naar eindgebruiker dan ooit. Om grote en zware producten tot op de locatie van de eindgebruiker te kunnen lossen, heeft Veenstra|Fritom meerdere meeneemheftrucks in gebruik. Met een hefvermogen van 2100kg en een hefhoogte van bijna 3 meter zetten we de heftruck regelmatig in bij het lossen van bijvoorbeeld zware bouwproducten, stalinrichting en –benodigdheden en walbeschoeiing. Een zwaar product? Geen probleem: Veenstra|Fritom staat voor u klaar.

Profiteer ook van

  • Duurzame dekking door heel Nederland
  • U vraagt, wij rijden
  • Altijd op de hoogte
  • De kracht van de meeneemheftruck

Interesse in 24 uurs distributie door heel Nederland van Veenstra|Fritom?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager