Eurogroupage

Veenstra|Fritom heeft bijna 100 jaar aan ervaring op de Europese wegen en een zelf ontwikkeld Eurogroupage®-systeem. Wij combineren opdrachten van meerdere binnenlandse en Europese bestemmingen, zodat u voordelig uit bent. Kortom: uw import- en exporttransport overlaten aan Veenstra|Fritom is een verstandige en betrouwbare keuze.

Besparingen door slimme routing en Eurogroupage®
Besparingen door slimme routing en Eurogroupage®
Bijna 100 jaar aan ervaring in Europa
Bijna 100 jaar aan ervaring in Europa
Wij spreken uw taal
Wij spreken uw taal
klein of groot wij leveren uw product in alle soorten maten
klein of groot wij leveren uw product in alle soorten maten

Besparingen door slimme routing en Eurogroupage®

Wat ons uniek maakt is dat wij een speciaal systeem voor Eurogroupage® hebben ontwikkeld. Onze ervaren mensen rekenen op basis van de bestemmingen en zendinggroottes de meest efficiënte combinatie van trajecten uit om op de voordeligste route uit te komen. Daarmee bent u onderaan de streep goedkoper uit!

Bijna 100 jaar aan ervaring in Europa

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare partner op de Europese wegen. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd. U bent als onze relatie ervan verzekerd dat wij de expertise in huis hebben om uw zendingen door heel Europa te verzorgen.

 

Bij ons is directe uitlevering mogelijk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië, met eigen auto’s en Nederlandse chauffeurs. Hierdoor blijft de communicatie altijd helder. Onze betrokken medewerkers weten precies hoe zij kwetsbare of specifieke goederen moeten vervoeren en schadevrij afleveren.

Bijna 100 jaar aan ervaring in Europa

Zendingen in alle soorten en maten

Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark waardoor wij elke zending, in elke soort of maat, voor u vervoeren: van ADR tot geconditioneerd transport en buitenmaatse leveringen. Hoe groot of klein het transport ook, wij staan garant voor professioneel, betrouwbaar en gespecialiseerd vervoer. Geen uitdaging is ons te groot.

“De dienstverlening van Veenstra|Fritom gaat geruisloos”

Edwin Terpstra
Senior Transport & Logistiek Specialist, Vitablend

Vitablend

"Onze klanten zien onze vervoerder vaak als verlengstuk van onze service’’

Danny Pijlman
Magazijnchef, A.S.F. Fischer BV

A.S.F. Fischer

"Een leverancier- klantrelatie gaat bijna nooit zo diep als deze tussen Biddle en Veenstra|Fritom. Als er iets is, bellen we en hebben we aan een half woord genoeg."

Sjouke Land
Operations Director, Biddle BV

Biddle BV

‘’In een bedrijf zoals PEHA, waar tijdens de seizoenpiek veel producten snel de deur uitmoeten, is een partner als Veenstra|Fritom van essentieel belang.’’

Wierd voor de Wind,
Logistiek manager, PEHA

PEHA
Wij spreken uw taal

Wij spreken uw taal

Ondanks dat onze chauffeurs ver van huis gaan, zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van de juiste informatie wat uw zending betreft. Bij Veenstra|Fritom spreken wij uw taal: onze customer service kan uw buitenlandse zendingen in dezelfde taal aanmelden bij de ontvanger. Daarnaast stemmen wij voor elke zending persoonlijke wensen en bijzonderheden met u af.

Profiteer ook van

  • Besparingen door slimme routing en Eurogroupage®
  • 100 jaar aan ervaring in Europa
  • Zendingen in alle soorten en maten
  • Wij spreken uw taal

Interesse in Eurogroupage® van Veenstra|Fritom?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager