Wat ons beweegt

Veenstra|Fritom is al bijna 100 jaar uw partner in transport, warehousing, logistieke oplossingen, zeevracht en luchtvracht. Bij alles wat we doen staan onze kernwaarden centraal. Dit is wat ons drijft en waar we goed in zijn.

Betrouwbaar

Medewerkers zijn trots -grutsk- om bij Veenstra|Fritom te werken en zetten zich altijd voor de volle 100 procent voor u in. Onze klanten werken graag met ons samen vanwege de klantgerichte instelling. We staan open voor anderen, zijn vriendelijk en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Betrouwbaar
Veenstra Fritom 13

Kwaliteit

Wij gaan altijd voor het beste resultaat en staan open om te investeren in nieuwe en betere oplossingen. Doet u zaken met Veenstra|Fritom, dan bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit op gebied van logistiek. Meedenken met de klant gaat bij onze medewerkers van nature. Zo zorgen wij voor logistieke rust.

Fritom Group

Fritom staat voor dé slimme en innovatieve logistieke dienstverleners die altijd op zoek zijn naar de beste logistieke oplossingen. Dit doen we door nauw samen te werken met onze zusterbedrijven. De fakkeldrager op het gebied van logistieke dienstverlening, dat wil de Fritom Group zijn. Ook in ons beeldmerk is dit gedachtegoed terug te vinden. In ons logo hebben wij Einstein verwerkt, wat voor ons staat voor de slimme 'logistic solutions' die wij bieden. Daarbij staan we in de top 30 van de logistieke dienstverleners in Nederland.

Fritom Group 1024X682

Benieuwd hoe Veenstra|Fritom kan bijdragen aan uw logistieke processen?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager