PEHA

59763335 2CA9 4A60 83F3 72A8A2716263

‘’In een bedrijf zoals PEHA, waar tijdens de seizoenpiek veel producten snel de deur uitmoeten, is een partner als Veenstra|Fritom van essentieel belang.’’

Wierd voor de Wind — Logistics manager, PEHA

Iedereen met een zwak voor kerst heeft waarschijnlijk wel eens van PEHA uit Sneek gehoord. Het bedrijf, dat bekent staat om uitingen met hun ballerina brengt al sinds 1918 magie in de huiskamers van vele mensen. “Met een afzetmarkt door heel Europa sluit de dienstverlening van Veenstra|Fritom perfect aan op onze wensen. Wij zijn actief in kerstartikelen, dus richting het einde van het jaar kennen wij een grote piek: van september tot begin december gaat alles bij ons de deur uit.”

Het complete assortiment van PEHA bestaat uit verschillende artikelen, van kerstverlichting en kunstbomen tot bewegende muziekdozen en porseleinen kersthuisjes. Het bedrijf ziet in Veenstra|Fritom de ideale partner, omdat het in Heeg is gevestigd – wat dichtbij PEHA in Sneek is – en veel in huis kennis en expertise heeft met betrekking tot transporten naar Frankrijk. “Doordat we al zo lang partners zijn, weet Veenstra|Fritom als geen ander wanneer ze onze drukte kunnen verwachten. Wij hebben ook een handelskantoor in Frankrijk, voor ons is het dus ook erg belangrijk dat een logistiek dienstverlener thuis is in dit land. Dat is Veenstra|Fritom! Ze zijn erg toegewijd aan het transport in Frankrijk en bedienen voor ons ook moeiteloos alle hoeken van het land. Wat ons weer in staat stelt om een goede service te bieden en de lijnen kort te houden.”

A0171C6D C1F5 415C A142 F2AB4FBE1293
65DD0C0B BECA 4336 A5CC 17364BA105CB

Een aantal jaren geleden is de kerstonderneming volledig overgegaan op het digitaal scannen van producten, voorraden en transport, waardoor de artikelen zeer nauwkeurig in het systeem worden gezet. Zonder problemen werd er gezamenlijke tijd geïnvesteerd en maakte Veenstra|Fritom hier een aantal systematische aanpassingen voor. De langdurige samenwerking, van inmiddels meer dan twintig jaar, toont aan dat de samenwerking sterk en toekomstbestendig is. Wierd voor de Wind, Logistics manager bij PEHA: ‘’Het leuke is dat je door de jaren heen de chauffeurs persoonlijk leert kennen. De orders van Veenstra|Fritom worden altijd goed voorbereid. Daarnaast is het nooit een probleem als we ad hoc orders doorgeven, die plannen ze dan vaak dezelfde dag nog mee in de groupage. We hebben samen ook echt een band opgebouwd, waardoor we precies weten wat we aan elkaar hebben. Het klinkt misschien een beetje raar, maar er wordt écht naar ons geluisterd’’

In een bedrijf zoals PEHA waar in een korte periode veel producten snel de deur uitgaan is een betrouwbare logistieke partner van essentieel belang. “Met de dienstverlening van Veenstra|Fritom hoeven wij ons op transport gebied geen zorgen te maken over de aflevering van onze producten. Ook voor bijzondere vrachten zoals beurstransporten kunnen wij bij Veenstra|Fritom altijd terecht. Deze transporten worden altijd keurig volgens onze wensen uitgevoerd, aflevering en -haling op de afgesproken datum en tijd. Dit werkt goed, we kunnen ook voor deze transporten altijd aan op onze vervoerder Veenstra|Fritom.”

Benieuwd wat Veenstra|Fritom kan betekenen voor uw logistieke keten?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager