Internationaal transport

Met onze jarenlange ervaring in internationaal transport zijn wij de specialist die u zoekt voor al uw logistieke uitdagingen.

Besparingen door slimme routing en Eurogroupage®
Besparingen door slimme routing en Eurogroupage®
Wij spreken uw taal
Wij spreken uw taal
Internationaal transport
Internationaal transport
Zendingen in alle soorten en maten
Zendingen in alle soorten en maten

Vervoer door heel Europa

Efficiëntie is onze kracht. Wij begrijpen het belang van het combineren van verschillende opdrachten om optimale resultaten te behalen. Hierdoor kunt u besparen op transportkosten en profiteren van een snelle en efficiënte levering. Of het nu gaat om transport naar België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië, wij staan voor u klaar.

Met onze deskundige chauffeurs garanderen we dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

 

 

Internationaal transport

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw betrouwbare partner op de Europese wegen. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd. U bent als onze relatie ervan verzekerd dat wij de expertise in huis hebben om uw zendingen door heel Europa te verzorgen.

Bij ons is directe uitlevering mogelijk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië, met eigen auto’s en Nederlandse chauffeurs. Hierdoor blijft de communicatie altijd helder. Onze betrokken medewerkers weten precies hoe zij kwetsbare of specifieke goederen moeten vervoeren en schadevrij afleveren.

Jarenlange ervaring

Zendingen in alle soorten en maten

Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark waardoor wij elke zending, in elke soort of maat, voor u vervoeren: van ADR tot geconditioneerd transport en buitenmaatse leveringen. Hoe groot of klein het transport ook, wij staan garant voor professioneel, betrouwbaar en gespecialiseerd vervoer. Geen uitdaging is ons te groot.

Bereken zelf uw transportprijs

“De dienstverlening van Veenstra|Fritom gaat geruisloos”

Edwin Terpstra
Senior Transport & Logistiek Specialist, Vitablend

Vitablend

"Onze klanten zien onze vervoerder vaak als verlengstuk van onze service’’

Danny Pijlman
Magazijnchef, A.S.F. Fischer BV

A.S.F. Fischer

"Een leverancier- klantrelatie gaat bijna nooit zo diep als deze tussen Biddle en Veenstra|Fritom. Als er iets is, bellen we en hebben we aan een half woord genoeg."

Sjouke Land
Operations Director, Biddle BV

Biddle BV

‘’In een bedrijf zoals PEHA, waar tijdens de seizoenpiek veel producten snel de deur uitmoeten, is een partner als Veenstra|Fritom van essentieel belang.’’

Wierd voor de Wind,
Logistiek manager, PEHA

PEHA
Wij spreken uw taal

Wij spreken uw taal

Ondanks dat onze chauffeurs ver van huis gaan, zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van de juiste informatie wat uw zending betreft. Bij Veenstra|Fritom spreken wij uw taal: onze customer service kan uw buitenlandse zendingen in dezelfde taal aanmelden bij de ontvanger. Daarnaast stemmen wij voor elke zending persoonlijke wensen en bijzonderheden met u af.

Profiteer ook van

  • Besparingen door slimme routing en Internationaal transport
  • 100 jaar aan ervaring in Europa
  • Zendingen in alle soorten en maten
  • Wij spreken uw taal

Interesse in Eurogroupage® van Veenstra|Fritom?

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager

Benieuwd hoe wij logistieke rust creëren?

Vraag hier uw offerte aan