10 april 2024

Wij geven om maatschappelijke doeleinden en hebben fysiek onze bijdrage geleverd in de vorm van belangeloos transport aan te bieden voor het OER-Hollandse event de Hollandse 100.

14 maart 2024

Kleurplatenwedstrijd 2024! Veenstra|Fritom. Wil je deelnemen? Download de kleurplaat, kleur deze in en stuur deze vervolgens naar ons via het e-mailadres: pr@veenstrafritom.nl. Veel succes!

12 maart 2024

Afgelopen zaterdag kregen we de kans om onze deuren te openen en meer dan 250 mensen een rondleiding te geven in ons bedrijf. Het was een unieke ervaring om iedereen een kijkje te laten nemen binnen Veenstra|Fritom.

29 februari 2024

Wij hebben onlangs vier nieuwe DAF XG 480 trekkers in gebruik genomen. De nieuwe DAF trekkers rijden vooral internationaal, zo worden ze ingezet naar Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Daarbij komen de ruime XG cabines goed tot hun recht. De beslissing tot de aanschaf van de nieuwe DAF trucks werd gemaakt na de positieve resultaten van het vorige model van DAF, de XF 480 Super Space Cab.

18 februari 2024

Bezoek ons op zaterdag 9 maart tijdens de open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur staan onze deuren voor jullie open op Lytshuzen 26 in Heeg.

16 februari 2024

Medewerker Friso van der Galiën staat in de spotlights in het vakblad ROUTIERS als binnenkomer in het vak. Een mooi interview met de 19 jarige chauffeur van ons bedrijf.

01 februari 2024

Chauffeurs stonden voor extra uitdagingen op de weg in januari.

18 januari 2024

Een bakwagen omgetoverd tot klaslokaal. Dat was de setting tijdens onze deelname aan de interactieve Doedag voor VMBO leerlingen van het CSG Bogerman in Balk. Een ochtend vol beleving met als doel jonge studenten bekend te maken met ons bedrijf en onze mooie sector.

14 december 2023

Zoals elk jaar op de tweede donderdag van december is het vandaag: de Dag van de vrachtwagenchauffeur een mooie gelegenheid om onze chauffeurs even extra in het zonnetje te zetten!

30 november 2023

Vanuit het initiatief Zuidwest Friesland On Stage mochten wij 10 leerlingen ontvangen voor de Doedag. Tijdens de Doedag konden we de leerlingen van het VMBO kennis laten maken met ons bedrijf en de wereld van transport en logistiek.

07 december 2023

Onze collega's Wessel G. Veenstra en Rico Veenstra hebben een vrachtauto van Veenstra|Fritom bemand richting Moldavië. Samen met nog 3 vrachtwagens beginnen ze op zaterdag 11 november aan de rit richting Moldavië, uit en thuis een rit van 5200 kilometer door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Roemenië.

22 november 2023

Veenstra|Fritom mocht als bedrijf deelnemen aan het beroepenfeest van Zuidwest Friesland On Stage. Dit event is een mooi initiatief om leerlingen van het VMBO de kans te geven om kennis te maken met verschillende bedrijven en beroepen.

15 november 2023

Aan het einde van vorige maand werden binnen Veenstra|Fritom opnieuw vier prestigieuze IRU certificaten (International Road Transport Union) uitgereikt aan onze ervaren beroepschauffeurs. Dit jaar bereikt ons bedrijf een bijzondere mijlpaal, aangezien het totaal aantal uitgereikte IRU certificaten de vijftig heeft bereikt sinds de eerste uitreiking binnen ons bedrijf in 1987.

08 november 2023

Kennis en informatie delen, maar ook mensen kennis laten maken met onze mooie sector, dat was het doel van onze 3e georganiseerde banenfestival. Afgelopen zaterdag boden wij de mogelijkheid aan potentiële werknemers en geïnteresseerden om een kijkje te nemen bij ons in en op het bedrijf.

26 oktober 2023

Veenstra|Fritom bestaat 95 jaar in 2023 en de geschiedenis markeert niet alleen een tijd van groei, maar ook een voortdurende inzet op innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid. Wessel R. Veenstra, de derde generatie die aan het roer staat, kijkt terug en deelt ook zijn visie op de toekomst van ons bedrijf.

03 oktober 2023

We bundelen met EUROstyle onze krachten in het reduceren van CO2. Centraal staat hierbij het gebruik van HVO100 (Hydrated Vegetable Oil) brandstof dat de CO2-uitstoot tot wel 89% reduceert.

27 september 2023

Trots zijn wij te kunnen vermelden dat we onlangs de 175e Volvo hebben opgenomen in onze vloot!

25 september 2023

Veenstra|Fritom en Vreugdenhil hebben hun krachten gebundeld om een inhouse training te ontwikkelen en te lanceren die gericht is op voedselveiligheid.

12 september 2023

Sinds kort kunnen we genieten van de heerlijke koffie & theeproducten van Brandsma Koffie. Heb jij hun artikel over ons al gelezen?

14 september 2023

Ingrid Damen, hoofdredacteur van Transport & Logistiek en Routiers schreef een mooie bedrijfsreportage over ons prachtige bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles wat er bij Veenstra|Fritom speelt? Abonneer op onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief