02 februari 2023

Uitbreiding opslagmogelijkheden locatie Heeg - wat is er gaande op het terrein bij Veenstra|Fritom. Lees hier verder.

30 november 2022

Zelf een transport tarief berekenen? Dat kan! Sinds kort hebben wij een nieuwe module waarbij het mogelijk is om zelf een transport tarief te berekenen. Veenstra|Fritom gaat altijd voor het beste resultaat en staat open om te investeren in nieuwe en betere oplossingen. Zo gaan we ook digitaal vooruit.

28 november 2022

Onlangs hebben we twee laadpleinen gerealiseerd bij ons bedrijf. De aanleg van het zonnepark heeft ons extra ruimte gegeven voor laadcapaciteit.

03 november 2022

Op 27 oktober deden wij mee aan de inspiratietour van Súdwest-Fryslân. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees het hier verder.

01 november 2022

Sinds de familiebedrijven Veenstra|Fritom en Bosma Logistiek hun logistieke krachten verder hebben gebundeld zijn ook een aantal nieuwe collega’s meegekomen. Onder andere Wim Eelsingh en Anton van der Spoel maken deel uit van het team van Veenstra|Fritom en beide voelen zich op hun plek! Benieuwd naar de ervaringen van Anton en Wim tot nu toe?

27 oktober 2022

Veenstra|Fritom levert logistieke rust. In een artikel van NoordZ vertellen algemeen directeur Wessel Veenstra en commercieel manager Wietze de Vries over hoe je dat vandaag de dag zo optimaal mogelijk doet in de dynamische wereld van logistiek. Lees het artikel hier verder.

14 september 2022

Zaterdag 10 september organiseerde Veenstra|Fritom een banenfestival. Tijdens deze dag konden geïnteresseerden zien, horen en ervaren hoe het is om te werken in de transport- en logistieksector.

18 augustus 2022

De Engelse wholesaler in klusmateriaal en ijzerwaren Dormole Ltd, zag haar Europese expansie plannen vertraging oplopen door de Brexit. Vanaf juni werd de samenwerking gestart op gebied van warehousing en transport, waarbij er voor Veenstra|Fritom prachtige groeikansen liggen met een nieuwe Europese partner.

11 augustus 2022

Veenstra|Fritom heeft een aanvraag gedaan voor subsidie voor een onderzoek naar de haalbaarheid van een rekenmodel voor de klanten van Veenstra|Fritom. Dit rekenmodel zou de CO2 besparing moeten kunnen aantonen wanneer klanten hun goederen laten vervoeren door wagens met HVO (Hydrated Vegetable Oil) in plaats van gewone diesel.

01 augustus 2022

Wilt u meer weten over de CO2 impact van de ritten die wij voor u uitvoeren? Dat kan vanaf nu met behulp van ons CO2 dashboard.

29 juli 2022

Afgelopen maand ontvingen wij het Sustainable mobility certificaat van Michelin. Door het rijden met Michelin banden beperken we de CO2 uitstoot en produceren we minder afval.

23 juni 2022

Onlangs heeft Veenstra|Fritom maar liefst drie IRU certificaten mogen uitreiken. Dit toonaangevende certificaat wordt alleen uitgereikt aan chauffeurs die in de afgelopen jaren hun sporen hebben verdiend.

16 juni 2022

Kwaliteit staat als kernwaarde centraal in de bedrijfsvoering van Veenstra|Fritom. Daarbij streven we continu naar verbetering van o.a. kwaliteit, en het beheersen van voedselveiligheid. Afgelopen maand heeft er een tussentijdse audit plaatsgevonden voor ISO22000 en GMP+B3.

12 juni 2022

Veiligheid staat voorop als het aankomt op het vervoer van ADR-zendingen. Onze deskundige chauffeurs zijn in het bezit van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat. Om alle kennis up-to-date te houden, krijgen onze medewerkers jaarlijks een cursus. Afgelopen maand organiseerde Veenstra|Fritom een interne cursus rondom het omgaan met gevaarlijke stoffen (ADR).

10 juni 2022

De open informatieavond over het Crossdock was een succes! Deze avond werd georganiseerd zodat we potentiële werknemers een leuke rondleiding konden geven en hen van alle informatie konden voorzien omtrent het Crossdock.

25 mei 2022

In samenwerking met Fritom R&D en het IT bedrijf Ilionx is enkele weken geleden de eerste versie van het dashboard opgeleverd. Zo krijgt Veenstra|Fritom inzicht in de uitstoot van haar transportritten.

25 mei 2022

Met dank aan de afdeling Research & Development van de Fritom Group hebben we een vernieuwd klantenportaal! Veenstra|Fritom gaat een stap verder in het creëren van logistieke rust. Meer weten over Mijn Fritom, lees het hier verder.

19 april 2022

Vanaf 1 mei 2022 gaan Veenstra|Fritom en Bosma Logistiek uit Heerenveen hun logistieke krachten verder bundelen. Dat hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Veenstra|Fritom verstevigt hiermee haar positie als logistieke partner voor haar klanten en Bosma Logistiek gaat zich verder toeleggen op het aanbieden van warehouse activiteiten van gevaarlijke stoffen.

19 april 2022

Veenstra|Fritom is opnieuw gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Hiermee hebben wij en onze partners de bevestiging gekregen dat onze bedrijfsprocessen goed op orde zijn en dat de kwaliteit ervan gewaarborgd is.

15 februari 2022

Complexe uitdagingen kun je vaak niet alleen oplossen. Het onderzoeksproject CHANGE GEAR: Learning Communities helpt bij de samenwerking. Veenstra|Fritom maakt als logistiek dienstverlener deel uit van een recent gestarte Learning Community.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles wat er bij Veenstra|Fritom speelt? Abonneer op onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief