25 november 2021

Altijd goed onderhouden materieel op de weg zorgt ervoor dat onze wagens veilig zijn, aan de milieueisen voldoen en op tijd bij u kunnen leveren. Uniek is dat we de APK (algemene periodieke keuringen) van de trailervloot sinds kort in eigen huis doen.

02 november 2021

Zaterdag 30 oktober hebben we een banendag georganiseerd: een geslaagd evenement met veel aanloop en leuke gesprekken! Tijdens deze dag konden geïnteresseerden zien, horen en ervaren hoe het is om te werken in de transport- en logistieksector.

07 oktober 2021

Het vervoer van gevaarlijke stoffen, ADR goederen is een andere tak van sport binnen de transportwereld. Niet elke transporteur kan ADR-transport uitvoeren omdat elke vervoerder moet voldoen aan Europese voorschriften van het ADR. Ook in combinatie met thermotransport!

15 juli 2021

Bijzonder transport naar een bijzondere bestemming. Geen alledaagse rit dit keer. Een grote vijzel naar een mooie bestemming in Zuid-Italië gelost via het dak.

15 juni 2021

Contract transport en warehouse activiteiten ATAG verwarming getekend.

We zijn er trots op dat we zowel voor ISO 22000 als GMP+B3 de hercertificering positief hebben afgerond en dat we de certificaten met drie jaar hebben kunnen verlengen.

09 maart 2021

Duurzaam ondernemen is voor ons een belangrijke pijler. Met de investering in zonnepanelen doen we een mooie stap voorwaarts in duurzaamheid binnen ons bedrijf.

20 november 2020

Met deze certificaten tonen we aan dat ons kwaliteitssystemen, onze standaard op het gebied van voedselveiligheid en onze standaard op het gebied van voederveiligheid gewaarborgd is.

29 juni 2020

Onze vijf kernwaarden staan centraal in de organisatie en karakteriseren ons bedrijf. Het zijn dé uitgangspunten bij ons denken en doen.

15 juni 2020

Met trots (Grutsk) kunnen wij mededelen dat de Fritom Group het huidige jaargang op de 22e plaats in de Top 100 logistiek dienstverleners terug te vinden is.

08 juni 2020

Afgelopen week heeft manager bedrijfsvoering Tymen Dijkstra het eerste exemplaar van ons nieuwe handboek overhandigd aan planner Jacobus Engelsma

03 juni 2020

Een van Veenstra|Fritoms zeer gewaardeerde relaties, Verenigde Jouster Drukkerijen uit Joure, heeft sinds kort een eigen reclametrailer.

23 maart 2020

We hebben maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn. Bij Veenstra|Fritom doen wij er alles aan om zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten en zorg te dragen voor het milieu.

23 maart 2020

Veenstra|Fritom is al vele jaren een leerbedrijf voor aanstormend talent in de logistiek. We zetten ons graag in om een leuke werk- en leeromgeving te bieden aan leerlingen en studenten van verschillende scholen.

23 maart 2020

Medewerkers zijn trots -grutsk- om bij Veenstra|Fritom te werken. Dat komt omdat wij een hecht Fries familiebedrijf in Heeg zijn, waar werkplezier en doorgroeimogelijkheden voorop staan.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles wat er bij Veenstra|Fritom speelt? Abonneer op onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief