03 mei 2023

De samenwerking met Julius van der Werf gaat al meer dan vijftig jaar terug. Dit keer werken we samen op een andere manier: we hebben namelijk een gezamenlijke video gemaakt waarin de reis van de pallet wordt weergegeven.

24 april 2023

Veenstra|Fritom is vastberaden om haar CO2-uitstoot verder te verminderen en meer Lean & Green sterren te behalen. We hebben daarvoor de nodige stappen genomen op operationeel niveau en de voorlopige resultaten zijn veelbelovend!

05 april 2023

Doe jij ook mee aan onze leuke Paas actie? Win een enorme chocolade paashaas!

28 maart 2023

In het tweede kwartaal van dit jaar kunnen wij weer een reeks aantal nieuwe opleggers verwachtten. Zo is ons trailer-wagenpark weer actueel vernieuwd en zijn wij klaar voor de toekomst.

21 maart 2023

We hebben onszelf dan ook als doel gesteld om een tweede Lean & Green ster te behalen en om dit doel te bereiken, zijn we een partnerschap aangegaan met BigMile.

15 maart 2023

Op 4 januari 2023 vertrok onze Supply Chain Manager, Fokke Rosier voor een maand naar Afrika. Het doel van deze mooie reis? Vrijwillig lesgeven op een school in het oosten van Ghana. In het kort bespreken we Fokke zijn ervaring, wat hij daar heeft geleerd en waarom hij zich opgaf als vrijwilliger. Ook Veenstra|Fritom leverde een bijdrage.

10 maart 2023

Afgelopen weken is er een erg leuk initiatief georganiseerd. Beide bedrijven hebben een kijkje mogen nemen bij elkaars dagelijkse werkzaamheden. 

22 februari 2023

Momenteel wordt er gewerkt aan het gereed maken van de industriële hal en te voorzien in de extra vraag naar het opslaan van goederen.

02 februari 2023

Uitbreiding opslagmogelijkheden locatie Heeg - wat is er gaande op het terrein bij Veenstra|Fritom. Lees hier verder.

30 november 2022

Zelf een transport tarief berekenen? Dat kan! Sinds kort hebben wij een nieuwe module waarbij het mogelijk is om zelf een transport tarief te berekenen. Veenstra|Fritom gaat altijd voor het beste resultaat en staat open om te investeren in nieuwe en betere oplossingen. Zo gaan we ook digitaal vooruit.

28 november 2022

Onlangs hebben we twee laadpleinen gerealiseerd bij ons bedrijf. De aanleg van het zonnepark heeft ons extra ruimte gegeven voor laadcapaciteit.

03 november 2022

Op 27 oktober deden wij mee aan de inspiratietour van Súdwest-Fryslân. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees het hier verder.

01 november 2022

Sinds de familiebedrijven Veenstra|Fritom en Bosma Logistiek hun logistieke krachten verder hebben gebundeld zijn ook een aantal nieuwe collega’s meegekomen. Onder andere Wim Eelsingh en Anton van der Spoel maken deel uit van het team van Veenstra|Fritom en beide voelen zich op hun plek! Benieuwd naar de ervaringen van Anton en Wim tot nu toe?

27 oktober 2022

Veenstra|Fritom levert logistieke rust. In een artikel van NoordZ vertellen algemeen directeur Wessel Veenstra en commercieel manager Wietze de Vries over hoe je dat vandaag de dag zo optimaal mogelijk doet in de dynamische wereld van logistiek. Lees het artikel hier verder.

14 september 2022

Zaterdag 10 september organiseerde Veenstra|Fritom een banenfestival. Tijdens deze dag konden geïnteresseerden zien, horen en ervaren hoe het is om te werken in de transport- en logistieksector.

18 augustus 2022

De Engelse wholesaler in klusmateriaal en ijzerwaren Dormole Ltd, zag haar Europese expansie plannen vertraging oplopen door de Brexit. Vanaf juni werd de samenwerking gestart op gebied van warehousing en transport, waarbij er voor Veenstra|Fritom prachtige groeikansen liggen met een nieuwe Europese partner.

11 augustus 2022

Veenstra|Fritom heeft een aanvraag gedaan voor subsidie voor een onderzoek naar de haalbaarheid van een rekenmodel voor de klanten van Veenstra|Fritom. Dit rekenmodel zou de CO2 besparing moeten kunnen aantonen wanneer klanten hun goederen laten vervoeren door wagens met HVO (Hydrated Vegetable Oil) in plaats van gewone diesel.

01 augustus 2022

Wilt u meer weten over de CO2 impact van de ritten die wij voor u uitvoeren? Dat kan vanaf nu met behulp van ons CO2 dashboard.

29 juli 2022

Afgelopen maand ontvingen wij het Sustainable mobility certificaat van Michelin. Door het rijden met Michelin banden beperken we de CO2 uitstoot en produceren we minder afval.

23 juni 2022

Onlangs heeft Veenstra|Fritom maar liefst drie IRU certificaten mogen uitreiken. Dit toonaangevende certificaat wordt alleen uitgereikt aan chauffeurs die in de afgelopen jaren hun sporen hebben verdiend.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles wat er bij Veenstra|Fritom speelt? Abonneer op onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief