22 november 2023

Veenstra|Fritom mocht als bedrijf deelnemen aan het beroepenfeest van Zuidwest Friesland On Stage. Dit event is een mooi initiatief om leerlingen van het VMBO de kans te geven om kennis te maken met verschillende bedrijven en beroepen.

15 november 2023

Aan het einde van vorige maand werden binnen Veenstra|Fritom opnieuw vier prestigieuze IRU certificaten (International Road Transport Union) uitgereikt aan onze ervaren beroepschauffeurs. Dit jaar bereikt ons bedrijf een bijzondere mijlpaal, aangezien het totaal aantal uitgereikte IRU certificaten de vijftig heeft bereikt sinds de eerste uitreiking binnen ons bedrijf in 1987.

08 november 2023

Kennis en informatie delen, maar ook mensen kennis laten maken met onze mooie sector, dat was het doel van onze 3e georganiseerde banenfestival. Afgelopen zaterdag boden wij de mogelijkheid aan potentiële werknemers en geïnteresseerden om een kijkje te nemen bij ons in en op het bedrijf.

26 oktober 2023

Veenstra|Fritom bestaat 95 jaar in 2023 en de geschiedenis markeert niet alleen een tijd van groei, maar ook een voortdurende inzet op innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid. Wessel R. Veenstra, de derde generatie die aan het roer staat, kijkt terug en deelt ook zijn visie op de toekomst van ons bedrijf.

03 oktober 2023

We bundelen met EUROstyle onze krachten in het reduceren van CO2. Centraal staat hierbij het gebruik van HVO100 (Hydrated Vegetable Oil) brandstof dat de CO2-uitstoot tot wel 89% reduceert.

27 september 2023

Trots zijn wij te kunnen vermelden dat we onlangs de 175e Volvo hebben opgenomen in onze vloot!

25 september 2023

Veenstra|Fritom en Vreugdenhil hebben hun krachten gebundeld om een inhouse training te ontwikkelen en te lanceren die gericht is op voedselveiligheid.

21 september 2023

Bij al onze processen stellen we duurzaamheid voorop. In een voortdurende inzet om de bedrijfsactiviteiten te verduurzamen, heeft Veenstra|Fritom een belangrijke mijlpaal bereikt.

14 september 2023

Ingrid Damen, hoofdredacteur van Transport & Logistiek en Routiers schreef een mooie bedrijfsreportage over ons prachtige bedrijf.

12 september 2023

Sinds kort kunnen we genieten van de heerlijke koffie & theeproducten van Brandsma Koffie. Heb jij hun artikel over ons al gelezen?

28 augustus 2023

Onlangs kochten wij de 175ste Volvo aan! De Volvo FH I-Save heeft uitstekende rijeigenschappen en heeft de ideale oplossing voor het verlagen van het brandstofverbruik. De nieuwe serie trekkers betreft de meest efficiënte Volvo Trucks-motor ooit.

17 juli 2023

Door het implementeren van groenere oplossingen en het nemen van strategische maatregelen, heeft het bedrijf vooruitgang geboekt in het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarmee behaalden wij in één stap de tweede en derde Lean & Green sterren.

13 juli 2023

Nu meer dan ooit, zijn bedrijven bezig met de vraag hoe ze duurzamer kunnen opereren. Hier speelde Berend Ype, student Technische Bedrijfskunde zijn afstudeerproject op in. Hij deed onderzoek naar de implementatie van een elektrische trekker en/of bakwagen.

28 juni 2023

Bij Veenstra|Fritom blijven we grote stappen zetten richting duurzaamheid! Met strategische partnerschappen en operationele aanpassingen is ons doel om klanten efficiënte en duurzame transportoplossingen te bieden, terwijl we ons tegelijkertijd richten op het behalen van meer Lean & Green sterren. En dat is niet het enige: we hebben ook een innovatief rekenmodel ontwikkeld om de CO2-besparingen voor onze klanten aan te tonen. Lees hier verder.

22 juni 2023

Teamleiders van Veenstra|Fritom warehouses in Heeg en Deventer behaalden op 25 mei 2023 hun certificaat in persoonlijke ontwikkeling in leiderschap na een trainingsprogramma bij IVLO. Het programma omvatte 6 trainingssessies, externe bedrijfsbezoeken en individuele sessies.

19 juni 2023

Afgelopen zaterdag luidden we officieel ons 95-jarig jubileum in met een feest op onze locatie in Heeg. Ons bedrijf, dat in 1928 begon met een enkele Opel vrachtwagen, is sindsdien uitgegroeid tot een logistieke partner voor vele nationale en internationale klanten.

03 mei 2023

De samenwerking met Julius van der Werf gaat al meer dan vijftig jaar terug. Dit keer werken we samen op een andere manier: we hebben namelijk een gezamenlijke video gemaakt waarin de reis van de pallet wordt weergegeven.

24 april 2023

Veenstra|Fritom is vastberaden om haar CO2-uitstoot verder te verminderen en meer Lean & Green sterren te behalen. We hebben daarvoor de nodige stappen genomen op operationeel niveau en de voorlopige resultaten zijn veelbelovend!

05 april 2023

Doe jij ook mee aan onze leuke Paas actie? Win een enorme chocolade paashaas!

28 maart 2023

In het tweede kwartaal van dit jaar kunnen wij weer een reeks aantal nieuwe opleggers verwachtten. Zo is ons trailer-wagenpark weer actueel vernieuwd en zijn wij klaar voor de toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles wat er bij Veenstra|Fritom speelt? Abonneer op onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief