Transport Duitsland

Goed in transport naar en van onze oosterburen!

Als logistieke dienstverlener garanderen wij hoogwaardig, betrouwbaar transport van en naar Duitsland.

Allround expertise: Veenstra|Fritom biedt betrouwbare transportoplossingen van en naar Duitsland, waarbij we onze expertise inzetten om uw vracht veilig en efficiënt te leveren. Of het nu gaat om leveringen naar bruisende stadscentra zoals Berlijn en München of naar afgelegen plattelandsgebieden, wij zijn bekend met elk deel van Duitsland. Stedelijke distributie of leveringen in landelijke regio's, wij kennen de weg. Met ons toegewijde team en uitgebreide netwerk van partners streven we ernaar om aan uw specifieke transportbehoeften te voldoen en uw goederen op tijd en in optimale staat te leveren.

 

Landelijke dekking: Bij Veenstra|Fritom zijn we gespecialiseerd in het transporteren naar en van Duitsland. Of het nu gaat om zendingen naar het noorden, zuiden, oosten of westen van Duitsland, wij hebben de expertise en het wagenpark om aan al uw transportbehoeften te voldoen.

IMG20230322135248 (1)

Bereken zelf uw transportprijs

Temperaturregulierter Transport in ganz Europa

Maatwerk: Bij Veenstra|Fritom geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft, en daarom bieden we oplossingen op maat, ondersteund door efficiënte communicatie en ons eigen wagenpark van vrachtwagens. Met een directe contactpersoon tot uw beschikking, kunnen we snel reageren op uw transportbehoeften in Duitsland.

 

Veelzijdig wagenpark: Als extra specialisatie hebben we expertise in het vervoeren van gevoelige lading, zoals temperatuurgevoelige goederen en waardevolle vracht. Onze gekwalificeerde chauffeurs en moderne apparatuur zorgen ervoor dat uw lading in optimale staat arriveert. Onze veelzijdige vloot stelt ons in staat om vracht van elke omvang en aard te vervoeren, inclusief gevaarlijke stoffen (ADR), gekoelde ladingen en afwijkende maten transport. Onze toewijding aan professionaliteit en betrouwbaarheid betekent dat uw vracht in veilige handen is.

 

 

 

Onze unieke voordelen

 

Totale regie: Met Veenstra|Fritom profiteert u van snelle doorlooptijden en concurrerende, op maat gemaakte tarieven voor transport naar Duitsland. Onze oplossingsgerichte aanpak, flexibiliteit en persoonlijke communicatie maken ons de ideale logistieke partner voor al uw Duitse transportbehoeften.

 

Efficiëntie: Efficiëntie is onze kracht. Wij begrijpen het belang van het combineren van verschillende opdrachten om optimale resultaten te behalen. Hierdoor kunt u besparen op transportkosten en profiteren van een snelle en efficiënte levering. Of het nu gaat om transport naar Duitsland,  België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië, wij staan voor u klaar.
Met onze deskundige chauffeurs garanderen we dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

 

IMG20240417115239 Sjouke Hilverda
Wij spreken uw taal

Profiteer ook van

  • Besparingen door slimme routing en Internationaal transport
  • 100 jaar aan ervaring in Europa
  • Zendingen in alle soorten en maten
  • Wij spreken uw taal