Transport Frankrijk

Wij zijn specialist in transport van en naar Frankrijk

Veenstra|Fritom is een allround logistiek dienstverlener, één van onze specialiteiten is transport van en naar Frankrijk.

Wekelijks transporteren wij naar elke uithoek in geheel Frankrijk. Noord, Oost, West en Zuid Frankrijk dus van Bretagne tot de Middellandse zee.

Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark waardoor wij elke zending, in elke soort of maat, voor u vervoeren: van ADR tot geconditioneerd transport en buitenmaatse leveringen. Hoe groot of klein het transport ook, wij staan garant voor professioneel, betrouwbaar en gespecialiseerd vervoer. 

Wij leveren maatwerk transport, hebben korte lijnen in onze communicatie en we beschikken over ons eigen wagenpark van vrachtwagens. Er is altijd een direct contactpersoon beschikbaar, daardoor kunnen we snel schakelen op onze eigen plan operatie Frankrijk.

In elk departement in Frankrijk weten wij onze weg te vinden, elk gebied is ons bekend.

Daarnaast zijn wij specialist als het gaat om het vervoeren van wijn. Wij kunnen uw wijn wekelijks ophalen of dit nou 1 pallet is of een volle vrachtwagen wij doen dit in eigen beheer met onze Nederlandse chauffeurs. Daarnaast beschikken wij over Franse medewerkers welke zowel de taal spreken als de Franse cultuur begrijpen.

Naast razendsnelle looptijden hebben wij scherpe tarieven op maat gemaakt.

Met onze oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en persoonlijke communicatie, zorgen wij voor het grote verschil als uw logistieke partner op het transport van en naar Frankrijk.