Certificeringen

Kwaliteit staat als kernwaarde centraal in de bedrijfsvoering van Veenstra|Fritom. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid naar mens, milieu en maatschappij. Daarbij streven we continu naar verbetering van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, milieu, het voorkomen van gevaarlijke situaties en beheersen van voedselveiligheid.

Over Ons Certificeringen

 

Voor beheersing van het niveau van dienstverlening en kwaliteit maken we gebruik van de volgende kwaliteitssystemen:

ISO9001:2015: Onze kwaliteitsmanagement is op orde. Wij weten wat wij moeten doen om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. ISO9001 is een internationale norm voor kwaliteitssystemen.

ISO22000:2018: Wij weten hoe we op een veilige en verantwoorde manier met de voedsel gerelateerde producten van onze klanten om kunnen gaan. ISO22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid.

GMP+B3: Als geen ander weten wij hoe we op een veilige en verantwoordelijke manier veevoeder-producten op moeten slaan in ons warehouse in Heeg. GMP+B3 is een standaard op het gebied van diervoederveiligheid.

SQAS: Als logistiek dienstverlener voldoet Veenstra|Fritom aan de eisen die worden gesteld met betrekking tot organisatie, kwaliteit, veiligheid en milieu. SQAS is een beoordelingssysteem dat ontwikkeld is door o.a. chemiebedrijven. 

AEO-S veiligheid: Wij hebben een AEO-S veiligheidsvergunning, wat bijdraagt aan de gehele veiligheid binnen onze logistieke keten. AEO is een vergunning afgegeven door de belastingdienst