Meeneemheftruck

Meeneemheftruck

Grote en zware producten tot op de locatie van de eindgebruiker te kunnen lossen is voor ons geen probleem. Om hierin te kunnen voorzien hebben wij meerdere meeneemheftrucks in gebruik.

Deze meeneemheftrucks heeft een hefvermogen van 2100kg en een hefhoogte van bijna 3 meter. Zo zijn deze heftrucks uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het lossen van zware bouwproducten, stalinrichting en –benodigdheden en walbeschoeiing.

Distributieactiviteiten verplaatsen zich steeds meer van tussenhandel naar eindgebruiker. Dus een zwaar product, geen los mogelijkheden bij het losadres of eindgebruiker? Geen probleem: onze meeneemheftruck is heel goed inzetbaar voor alle soorten en maten pallets. 

De vierwiel aangedreven Palfinger Crayler BM meeneemheftruck vindt zijn weg op alle terreinen.

Door de radiografische bediening kan de chauffeur zowel de lading als de omgeving optimaal in de gaten houden. Deze heftruck wordt meegevoerd in een afgesloten kist onder de oplegger. Het eigengewicht van  deze heftruck is slechts 1450 kg. De heftruck kan met hetzelfde gemak meegevoerd worden naar bestemmingen in andere Europese landen als Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. 

 

De kracht van de meeneemheftruck
De kracht van de meeneemheftruck