ADR Awareness voor Warehouse en Crossdock

12 juni 2022

ADR Awareness Voor Warehouse En Crossdock(1)

ADR Awareness voor Warehouse en Crossdock

Veiligheid staat voorop als het aankomt op het vervoer van ADR-zendingen. Onze deskundige chauffeurs beschikken over de kennis om ADR-goederen volgens de Europese regelgeving te handelen en vervoeren. Zij zijn dan ook in het bezit van een ADR-vakbekwaamheidscertificaat.
Om alle kennis up-to-date te houden, krijgen onze medewerkers jaarlijks een cursus. Afgelopen maand organiseerde Veenstra|Fritom een interne cursus rondom het omgaan met gevaarlijke stoffen (ADR). Het doel was om de bijscholing ADR te combineren met de werking van de BHV-organisatie. Dit doel is zondermeer geslaagd.

Op 4 lesdagen van 4 uren samen met een externe partij heeft onze voorman Crossdock een mooie invulling gegeven aan de cursus ADR. De samensmelting van praktische voorbeelden uit de praktijk ook bij Veenstra in de loods en op de weg kon op positieve feed-back rekenen van onze 33 collega’s die elke dag met de materialen werken. Op deze wijze blijft Veenstra|Fritom op de hoogte van de ontwikkelingen hoe op een verantwoorde manier om te gaan met ADR in combinatie met alle andere goederen die wij vervoeren en opslaan. Veilig werken blijft een actueel thema en deze bijeenkomst heeft hier zeker toe bijgedragen.

Value Added Services en Value Added Logistics

Interesse in ADR-transport van Veenstra|Fritom?

Wietze de Vries, Veenstra Fritom

Wietze de Vries
Sales manager