Banendag Veenstra|Fritom: een logistieke beleving

02 november 2021

Banendag Veenstra Fritom 2021

Zaterdag 30 oktober hebben we een banendag georganiseerd waar geïnteresseerden konden zien, horen en ervaren hoe het is om te werken in de transport- en logistieksector. De dag werd drukbezocht met starters op de arbeidsmarkt, mensen die een carrièreswitch overwegen of op zoek zijn naar een nieuw uitdaging.

Op het feestelijk aangeklede terrein van Veenstra|Fritom werden de bezoekers vanaf 10.00 uur ontvangen. Hier konden ze kennis maken met verschillende medewerkers in diverse functies en vragen stellen over de transport- en logistieksector. Daarnaast leidden ervaren medewerkers de bezoekers rond door onder andere het crossdock, de planning en het warehouse. Door het organiseren van deze banendag willen we graag kandidaten interesseren in een baan bij ons logistieke bedrijf en daarmee onze vacatures invullen.

De banendag was een groot succes, en zeker voor herhaling vatbaar. “Wij hopen dat we op deze manier verschillende mensen enthousiast hebben gemaakt voor het werken in de transport- en logistieksector. Het is mooi om samen met onze huidige medewerkers op deze manier ons familiebedrijf te presenteren en geïnteresseerden warm te maken,” vertelt Wessel R. Veenstra, directeur van Veenstra|Fritom.