Banenfestival 3e editie groot succes

08 november 2023

Veenstra Fritom 38

Op zaterdag 4 november organiseerde Veenstra|Fritom voor de derde keer een Banenfestival, een evenement dat in het teken stond van werkgelegenheid en het delen van vakkennis en ervaringen.

Het festival trok rond de 40 bezoekers en werd een groot succes dankzij de inzet van vele medewerkers, hun toewijding en enthousiasme waren duidelijk zichtbaar. De dag was gevuld met goede gesprekken en bood deelnemers een platform om te netwerken en kennis te delen en meer te weten te komen over de sector Transport en Logistiek.

Het evenement vond plaats op het terrein van Veenstra|Fritom in Heeg, waar deelnemers werden verwelkomd door een warme en gastvrije sfeer. Dit droeg bij aan de positieve sfeer van het festival.
Het programma van het Banenfestival zat goed in elkaar. Er was een informatiestand over het bedrijf en de sector. Ook was STL aanwezig, STL zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid voor vakbekwaam personeel in de sector. Daarnaast werd aan alle bezoekers een interactieve rondleiding gegeven, zo kreeg iedereen een goede indruk van het bedrijf.

De dag heeft zeker bijgedragen aan het verkrijgen van waardevolle contacten en het kunnen delen van kennis en informatie over Veenstra|Fritom en de sector.

Met een gemotiveerd team van medewerkers, een leuk programma en waardevolle gesprekken was al met al het derde Banenfestival bij Veenstra|Fritom op zaterdag 4 november een geslaagd evenement. Het succes van dit festival belooft veel goeds voor toekomstige arbeidsmarktkansen voor Veenstra|Fritom en benadrukt het belang van het delen van kennis en informatie.