Coachtraject voor teamleiders warehouse

22 juni 2023

IMG 4021

Coachtraject voor teamleiders warehouse.

De teamleiders van warehouses Veenstra|Fritom Heeg en Deventer hebben 25 mei 2023 hun certificaat behaald in persoonlijke ontwikkeling in leiderschap.

Deze leiderschapsontwikkeling is getraind bij de organisatie IVLO. Deze prestatie werd bereikt na 6 trainingssessies, en externe bedrijfsbezoeken maar ook meerdere één-op-één sessies. Bovendien ontvingen hun managers ook een certificaat voor het coachtraject en de daarmee gepaard gaande observatie.

IMG 4039

Gedurende het trainingsproces werden er twee externe bedrijfsbezoeken georganiseerd. Deze bezoeken boden de teamleiders de mogelijkheid om inzichten te verwerven vanuit andere organisaties en om best practices op het gebied van leiderschap te leren. Deze ervaringen hebben bijgedragen aan hun bredere kennis en begrip van effectief leiderschap.

Daarnaast werden er meerdere één-op-één sessies gehouden als onderdeel van het ontwikkelingsprogramma, en het bieden van persoonlijke begeleiding om de leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen.

Een essentieel aspect van het traject was dat de teamleiders taakhulpen binnen het bedrijf moesten organiseren.

 

Voortdurende verbetering binnen organisatie

Het behalen van het certificaat bevestigt niet alleen de toewijding aan professionele groei van de teamleiders, maar benadrukt ook het belang van voortdurende verbetering binnen de organisatie.

Door trainingen aan te bieden blijven we doorgroeien, en stimuleren we onze medewerkers om te ontwikkelen. We kijken positief terug op deze training, en hopen dat het een voorbeeld kan zijn voor de andere medewerkers.

IMG 4021

"Door trainingen aan te bieden blijven we doorgroeien"

IMG 4012
IMG 4018