Dag van de chauffeur 2023

Chauffeurs in het zonnetje gezet met lunch!

14 december 2023

Bedankt

Dag van de vrachtwagenchauffeur 2023

Zoals elk jaar op de tweede donderdag van december is het vandaag: de Dag van de vrachtwagenchauffeur. Vanmorgen hebben wij onze chauffeurs voorzien van een lunchpakket voor onderweg.

Dag van de chauffeur 2023

Zoals elk jaar op de tweede donderdag van december is het vandaag: de Dag van de vrachtwagenchauffeur. Vanmorgen hebben wij onze chauffeurs voorzien van een lunchpakket voor onderweg. Op deze manier willen we graag ons blijk van waardering kenbaar maken voor deze toppers. Maar ze ook bedanken voor de goede inzet het hele jaar door, het werk wat ze doen is belangrijk en onmisbaar.

Naast dat wij onze eigen chauffeurs in het zonnetje zetten, zijn er op deze dag honderden bedrijven die de vrachtwagenchauffeurs een presentje aanbieden. Zo krijgen de chauffeurs persoonlijke aandacht en waardering.

De dag van een vrachtwagenchauffeur begint vaak in alle vroegte. Dag in, dag uit. Het leven op de weg vereist een strikte naleving van rijtijden en rustperiodes. Een prachtig vak, vaak onzichtbaar voor degenen voor wie ze leveren, maar vormen de levensader van de moderne samenleving. Hun dag is doordrenkt met vastberadenheid, verantwoordelijkheid en de vele kilometers die ze afleggen.

Het lukt alleen met logistiek!

20231214 053719