Derde Lean & Green Star behaald door Veenstra|Fritom

Het implementeren van groenere oplossingen

17 juli 2023

96Be7695 B61f 458B 8C5a 638C84cad254

Logistieke dienstverlener met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid

Veenstra|Fritom behaalt tweede en derde Lean & Green ster

Veenstra|Fritom maakte afgelopen vrijdag officieel de sprong van één naar drie Lean & Green sterren. Door het implementeren van groenere oplossingen en het nemen van strategische maatregelen, heeft het bedrijf vooruitgang geboekt in het verminderen van de CO2-uitstoot. De Lean & Green sterren zijn hiervan een onafhankelijke bevestiging en Veenstra|Fritom is het tweede bedrijf in Nederland dat in één keer drie sterren krijgt toegekend. “Een buitengewone prestatie waar we heel trots op zijn,” aldus Wessel R. Veenstra, algemeen directeur.

Wij hebben in de afgelopen maanden een intensief traject doorlopen voor het behalen van meer Lean & Green sterren. Het programma, een Europees initiatief dat bedrijven in de transport- en logistieke sector stimuleert om de CO2-uitstoot te verminderen, beloont bedrijven met sterren op basis van hun inspanningen en resultaten op het gebied van duurzaamheid. Er zijn diverse duurzaamheidsinitiatieven toegepast binnen ons bedrijf en we verzamelden alle benodigde data voor de certificering om mee te doen met het programma van Connect. 

De sterren zijn daarmee een erkenning van de toewijding van Veenstra|Fritom om duurzaamheid centraal te stellen in haar bedrijfsactiviteiten. "Wij zijn blij met het behalen van de Lean & Green sterren," zegt Wessel R. Veenstra. "Het illustreert ons streven naar duurzaamheid en is een mooie erkenning van onze inzet voor een groenere logistieke sector. We zijn trots op ons team die dit succes mogelijk heeft gemaakt."

Ook in de toekomst blijven wij investeren in innovatieve oplossingen en samenwerkingen om verdere CO2-reductie en duurzame prestaties te realiseren.

Meer informatie over Lean & Green binnen onze organisatie? Kijk op onze Lean & Green pagina

 

Zonder Titel (800 X 600 Px)