Duurzame laadpleinen klaar voor gebruik

Samenwerking EV-Ready | Duurzaam ondernemen

28 november 2022

Veenstra Fritom 44

Laadplein

Laadpleinen zijn op steeds meer locaties beschikbaar en sinds kort zijn er ook twee gerealiseerd bij de entree van Veenstra|Fritom. Er zijn in totaal vier dubbele laders geplaatst door EV-Ready en hiermee bieden we een mogelijkheid voor bezoekers en medewerkers om hun auto’s op te laden. Met het oog op de toekomst zijn de laadpalen zo ingesteld dat we ze ook kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld het opladen van een elektrische bakwagen.

Duurzaam ondernemen is een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering. Eerder hebben we een zonnepark aangelegd en dit heeft ons extra ruimte gegeven voor laadcapaciteit. Dit jaar stond onder andere het opknappen van de entree op de planning. Het was een mooie gelegenheid om direct de laadpleinen te realiseren en daarmee oplaadmogelijkheid te bieden aan medewerkers en bezoek. Kortom: een mooi project en een goede vooruitgang voor ons bedrijf waarbij we service, duurzaamheid en toekomstvisie prachtig hebben gecombineerd.

 

Artikel EV-Ready | Laadplein gerealiseerd voor Veenstra|Fritom

EV-Ready sprak met onze Supply Chain Manager, Fokke Rosier over de keuze voor het plaatsen van laadpalen. Meer hierover? Lees hier het artikel van EV-Ready. 

 

Veenstra Fritom 45