Extra warehouse locatie Heeg gereed

22 februari 2023

Whatsapp Image 2023 02 21 At 10.16.04

Uitbreiding opslagmogelijkheden Heeg

Een geweldige uitbreiding op het terrein van Veenstra|Fritom. De warehouse operatie in Heeg is de laatste jaren fors gegroeid, er is behoefte aan extra ruimte om goederen op te slaan. Momenteel wordt er gewerkt aan het gereed maken van de industriële hal en te voorzien in de extra vraag naar het opslaan van goederen.

 

 

Een kans in een groeiende markt

Een mooi vooruitzicht om op eigen terrein in te spelen op de vraag naar extra opslagmogelijkheden. Met name klanten in de duurzame verwarming en installatietechniek wisten ons de afgelopen jaren goed te vinden. Door deze uitbreiding kunnen we faciliteren in nog meer opslag, dit biedt rust en ruimte in onze huidige warehouse operatie. Voor Veenstra|Fritom is dit dan ook een hele mooie kans in een groeiende markt. We verwachten dat in maart de werkzaamheden kunnen worden afgerond en dat de hal dan actief in gebruik kan worden genomen.

 

 

Contouren van grond zichtbaar

Eind vorig jaar zijn de eerste stappen gezet voor de uitbreiding van de warehouse locatie in Heeg. De huidige standplaats van de trailers wordt vrijgemaakt voor de extra hal. Het naastgelegen stuk land wordt gereed gemaakt om extra materieel neer te kunnen zetten. Het stuk land wordt van tegels voorzien, waarna de trailers verplaatst kunnen worden. Inmiddels staat de nieuwe hal, deze staat voor de huidige warehouse hal.

De nieuwe hal heeft een oppervlakte van 70 x 20 meter en is 9 meter hoog. Met behulp van stellingen kunnen we in deze hal ca. 1500 pallets met diverse maten opslaan. Daarmee kunnen we de groei voorlopig opvangen op locatie Heeg.

Ontwerp Zonder Titel (4)
20230208 110048
Hal Gereed (1)