Interne training warehouse

25 september 2023

Whatsapp Image 2023 09 18 At 15.33.04

Interne voedselveiligheidstraining warehouse

Veenstra|Fritom en Vreugdenhil Dairy Foods hebben hun krachten gebundeld om een inhouse training te ontwikkelen en te lanceren die gericht is op voedselveiligheid. De voedselveiligheidstraining, initiatief van Veenstra|Fritom in samenwerking met zuivelproducent Vreugdenhil, is bedoeld om de hoogste normen van veiligheid te waarborgen in de voedselketen. Deze training is speciaal ontworpen om de medewerkers in het warehouse, waar veel van de voedselopslag plaatsvindt, te onderwijzen in kritieke aspecten van voedselveiligheid.

De training richt zich op cruciale onderwerpen zoals hygiëne, allergenen, geuroverdracht en ongediertebestrijding. Sjoerd Stilma, Hoofd Warehouse: “De medewerkers zijn al bekend met alle aspecten die een rol spelen bij het opslaan van voedsel. Echter, de training dient als een opfrissing en scherpt hun kennis aan. Bovendien benadrukt het de noodzaak van voortdurende verbetering van voedselveiligheidsnormen in de sector en is het van groot belang voor iedereen om op de hoogte te blijven van de nieuwste vereisten in de voedingsindustrie."

Veenstra|Fritom en Vreugdenhil zetten zich dagelijks in voor het leveren van hoogwaardige, veilige voedingsproducten over de hele wereld.

Veenstra Fritom 48