KERNWAARDEN VEENSTRA|FRITOM - Waarvoor staan wij en waarin geloven wij?

29 juni 2020

Wat ons drijft

De vijf kernwaarden staan centraal in de organisatie en karakteriseren ons bedrijf. Het zijn dé uitgangspunten bij ons denken en doen. Voor het samenstellen van de kernwaarden heeft de directie van Veenstra|Fritom gekeken naar verschillende criteria. Om een aantal te indiceren; Wat zijn onze principes? Waarin geloven we? Welke normen, waarden en overtuigingen staan centraal in ons handelen? Uiteindelijk zijn onderstaande kernwaarden ontworpen en is het tijd om ze met trots te introduceren!

De vijf kernwaarden van Veenstra|Fritom zijn:

Kwaliteit: Om samen tot het beste eindresultaat te komen zijn wij bereid om te investeren in kennis en ontwikkeling van mensen.

Ontzorgen: De klant kan zich volledig richten op haar eigen ‘’Core Business’’ en wij zorgen voor het logistieke proces. Hierdoor sluit vraag en aanbod naadloos op elkaar aan en kunnen wij onze klant voorzien van ‘’Logistieke rust’’

Samenwerken: Bij Veenstra|Fritom hebben we aandacht voor elkaar en wordt er respect getoond voor een andere mening.

Betrouwbaarheid: Onze afspraken nakomen is voor ons erg belangrijk, hierin communiceren we open en transparant zowel naar de klant als naar elkaar

Ondernemend: We herkennen kansen voor innovatieve verbeteringen, nemen initiatief en geven niet op. Met onze creatieve gedachten gang hebben wij antwoord op ieder logistiek.

Deze kernwaarden staan centraal tijdens onze dienstverlening. Hierdoor zijn wij betrokken bij collega’s, klant en maatschappij.