Open informatieavond Crossdock

Informatieavond Crossdock

10 juni 2022

Arthur Smeets Veenstra Fritom 2019 06 24 0772K1

Open informatieavond Crossdock

Naar aanleiding van het succes van de banendag van vorige jaar oktober, hebben we nu voor het eerst een informatieavond georganiseerd. De informatieavond was specifiek gericht op de werkmogelijkheden in het Crossdock als heftruckchauffeur.

Gezien de ontwikkelingen in de markt, groeit de vraag naar nieuwe medewerkers en dan met name bij ons in het Crossdock. Tijdens de informatieavond konden geïnteresseerden terecht voor een uitgebreide rondleiding en informatie over de openstaande vacatures. Tevens konden ze in gesprek met een paar van onze collega’s, om een goed beeld te krijgen van de organisatie. Het was een zeer geslaagde avond, met veel positieve reacties. Zeker voor herhaling vatbaar!

Onze cultuur wordt gekenmerkt als “een warm familiebedrijf met een prettige werksfeer gericht op samenwerking”. Medewerkers zijn trots -grutsk- om bij Veenstra|Fritom te werken. Dat komt omdat het een hecht Fries familiebedrijf in Heeg is, waar werkplezier en doorgroeimogelijkheden voorop staan. Veenstra|Fritom is daarmee een betrouwbare werkgever in de logistiek.

 

Werken bij Veenstra|Fritom
Veenstra Fritom 7783