Opnieuw IRU certificaten uitgereikt

Vijftigste IRU certificaat uitgereikt bij Veenstra|Fritom

15 november 2023

20231023 110207

Opnieuw IRU-certificaten uitgereikt

Vijftigste IRU certificaat uitgereikt bij Veenstra|Fritom

Aan het einde van vorige maand werden binnen Veenstra|Fritom opnieuw vier prestigieuze IRU certificaten (International Road Transport Union) uitgereikt aan onze ervaren beroepschauffeurs.

Dit jaar bereikt ons bedrijf een bijzondere mijlpaal, aangezien het totaal aantal uitgereikte IRU certificaten de vijftig heeft bereikt sinds de eerste uitreiking binnen ons bedrijf in 1987.

Terwijl we het vijftigste IRU certificaat aan een chauffeur binnen ons bedrijf hebben uitgereikt, kijken we ook vooruit naar het komende jaar. Er is voor acht chauffeurs weer een aanvraag ingediend voor deze prestigieuze erkenning, wat een bevestiging is van goed vakmanschap in het uitoefenen van het vak beroepsvrachtwagenchauffeur.  

De erkenning van IRU, die wereldwijd hoog aangeschreven staat, bekroont chauffeurs die gedurende hun loopbaan opmerkelijke prestaties hebben geleverd.

Om voor het certificaat in aanmerking te komen moeten de chauffeurs voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De afgelopen 20 jaar continu transporten over de weg hebben uitgevoerd tot volle tevredenheid van de huidige en eventuele voorgaande werkgevers.
  • Minstens 5 jaar in dienst zijn bij dezelfde werkgever
  • De laatste 20 jaar geen zware verkeersongevallen met lichamelijk letsel hebben veroorzaakt
  • De kandidaten moeten tenminste een indrukwekkende afstand van minimaal 1.000.000 kilometer hebben afgelegd in nationaal of internationaal transport
  • In de afgelopen 5 jaar geen verkeers-, douane- of administratieve voorschriften op grove wijze hebben overtreden

We zijn trots op de bijdragen van al onze beroepschauffeurs en kijken uit naar een toekomst waarin meer van onze toegewijde chauffeurs de eer verdienen om het gewaardeerde IRU certificaat te ontvangen.

 

International Road Transport Union

De International Road Transport Union is de overkoepelende wereldorganisatie voor wegvervoer.

De IRU zet zich in voor het bevorderen van efficiënt en veilig wegvervoer over de hele wereld. Het IRU-certificaat is daarbij een erkenning die de vaardigheden en toewijding van beroepschauffeurs bekroont en bijdraagt aan de bevordering van de hoogste standaarden binnen de industrie.

20231030 100331