Sponsoring de Hollandse 100

10 april 2024

Whatsapp Image 2024 03 25 At 11.26.32

Sponsoring event

Een OER-Hollandse winterduathlon, dat is het event de Hollandse 100. Dit jaar was het sportevent op 24 maart bij Thialf in Heerenveen en wij hebben dit met belangeloos transport ondersteund.

De Hollandse 100 is geen gewoon schaatsevenement. Het gaat om de mooie uitdaging waarbij deelnemers 10 kilometer hardlopen en 90 kilometer schaatsen, allemaal om geld in te zamelen voor Lymph&Co. Deze stichting vraagt aandacht voor lymfeklierkanker en zet zich in door fundamenteel onderzoek te financieren naar de oorsprong en betere behandeling van deze ziekte.

Vliegende start

Wij hebben aangeboden om alle benodigde materialen voor het evenement van Delft naar Heerenveen en weer terug te vervoeren. Op deze manier hebben wij de Hollandse 100 een vliegende start gegeven. Want: zonder logistiek zou dit alles een behoorlijke uitdaging zijn geweest!

Wij geven om maatschappelijke doeleinden en zo past ook de bijdrage in de vorm van fysieke ondersteuning goed binnen onze bedrijfsvoering. De planning, het laden, vervoeren en lossen van al het materiaal verliep als een strak gecoördineerd geheel. Hierdoor konden de organisatoren van de Hollandse 100 zich concentreren op het belangrijkste: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor deelnemers en supporters.

Meer lezen over de stichting Lymph&Co? 

Steun ons in de strijd tegen lymfeklierkanker - Lymph & Co (lymph-co.com)

 

 

 

Whatsapp Image 2024 03 25 At 11.26.32 (1)