Sustainable mobility certificaat

Veenstra|Fritom ontvangt Sustainable mobility certificaat

29 juli 2022

3

Veenstra|Fritom ontvangt Sustainable mobility certificaat

Vlot én veilig uw producten van A naar B transporteren kan alleen met het beste materiaal. Daarom investeren we onder andere in een professionele bandenservice en rijden onze wagens zowel op nieuwe als vernieuwde Michelin vrachtwagenbanden. Als bevestiging hiervan ontvingen wij afgelopen maand het Sustainable Mobility certificaat van Michelin. Door het rijden met Michelin banden beperken we bovendien de CO2-uitstoot en produceren we minder afval.

Een slim en doordacht programma voor het bandenbeleid via Michelin, afgestemd op onze wensen, heeft een positieve impact op diverse factoren zoals minder dieselverbruik, maar ook en vooral veiligheid van de chauffeurs. Daarnaast zorgt een goed bandenbeleid, ondersteund door de service van een professional, bij aan een duurzame mobiliteit.

 

1
Duurzaam

MVO

De duurzame mobiliteit sluit naadloos aan op ons MVO-beleid, waarbij wij stilstaan bij de drie M’s: Mens, Milieu en Maatschappij. Dit wil zeggen dat wij ons als bedrijf inzetten op sociaal, economisch en ecologisch gebied en daarbij deze drie waarden zoveel mogelijk met elkaar in balans brengen.

Lees meer over MVO bij Veenstra|Fritom