Talent management, investeren in de toekomstige kanjers van onze sector

23 maart 2020

Talent Management

Veenstra|Fritom is al vele jaren een leerbedrijf voor aanstormend talent in de logistiek. We zetten ons graag in om een leuke werk- en leeromgeving te bieden aan leerlingen en studenten van verschillende scholen. Hiervoor werken we onder andere samen met de scholen NHL Stenden Leeuwarden, Windesheim Zwolle, Deltion College Zwolle en Friesland College Heerenveen.

Vanuit onze MVO-filosofie – Mens, Milieu en Maatschappij – vinden wij het bij Veenstra|Fritom belangrijk om onze kennis door te geven aan de volgende generatie. Daarom staan wij elk schooljaar weer open om stagiairs van alle schoolniveaus wegwijs te maken binnen de logistiek: van snuffelstages tot werken-leren trajecten en onderzoek stagiairs.

Ook op dit moment zijn er een aantal studenten actief binnen Veenstra|Fritom. Zo houden studenten op de afdeling commercie zich onder meer bezig met het ontwikkelen van een klantendashboard en het uitvoeren van een marktonderzoek naar commerciële groeikansen. Daarnaast werkt een student op de afdeling bedrijfsvoering mee bij de implementatie en inrichting van ons nieuwe Kwaliteit Management Systeem en houdt de stagiair van de afdeling personeelszaken zich bezig met functiewaardering en talentmanagement.

Talent Management

De MBO-studenten van gerichte transport en logistiek opleidingen, werken-leren traject (BBL), van het Friesland College en Deltion College ontdekken ook massaal het werkende leven in de sector bij Veenstra|Fritom. Zij houden zich met name bezig met de werkzaamheden in het warehouse, crossdock en de dagelijkse transportplanning.

Stagelopen bij Veenstra|Fritom? Kijk ook eens op Werkenbijveenstrafritom.nl