Veenstra|Fritom heeft nu eigen APK in huis

25 november 2021

Talrijke bezorgopties en probleemloos retourneren

Altijd goed onderhouden materieel op de weg zorgt ervoor dat onze wagens veilig zijn, aan de milieueisen voldoen en op tijd bij u kunnen leveren. Uniek is dat we de APK (algemene periodieke keuringen) van de trailervloot sinds kort in eigen huis doen. Onlangs zijn de eerste trailers door onze eigen keurmeester gekeurd en succesvol afgemeld.

Nieuwe werkplaats
In de werkplaats deden onze monteurs altijd al klein onderhoud van het materieel, zoals het vervangen en repareren van onderdelen. Op ons terrein in Heeg hebben we een nieuwe werkplaats gerealiseerd en de nieuwbouw hiervan is net afgerond. Hierbij hebben we ook geïnvesteerd in een nieuwe APK-straat waarmee we onze eigen aanhangers en opleggers kunnen keuren. De APK-straat is uitgerust met verschillende keuringsinstrumenten, zoals een remmentestbank en een ondersteltester.

En dit is slechts het begin. Binnenkort kunnen we ook zelf de APK voor de trekkers doen en de tachograaf van onze vrachtwagens ijken. Daar komt nog bij dat we de LPK (laadkleppen periodieke keuringen) ook zelf gaan uitvoeren. Hiermee zorgen we ervoor dat de veiligheid van een laadklep is gewaarborgd en ook dat zorgt voor logistieke rust bij het transport van goederen.