PyraSied Xtreme Acrylic

Veenstra Fritom is nu ruim een jaar onze logistieke partner en is daarmee een belangrijke schakel in onze bedrijfsvoering.

Veenstra Fritom is nu ruim een jaar onze logistieke partner en is daarmee een belangrijke schakel in onze bedrijfsvoering. Als kunststofgroothandel en bewerker van kunststof platen, buizen en staven zijn wij steeds meer een onderdeel geworden van de supply chain van onze klanten. Dan is de leverbetrouwbaarheid en snelheid van groot belang. Daarom hechten wij bijzonder veel waarde aan een betrouwbare, logistieke partner. Omdat zij ons internationaal en binnenlands vervoer verzorgen voor zowel onze fabrikanten als onze klanten is het van groot belang dat wij ook echt op hun kunnen bouwen. Nog nooit hebben zij ons daarin teleurgesteld. Veenstra Fritom heeft rechtstreeks contact met onze internationale fabrikanten, laadt op vrijdag in Zuid-Europa en lost op maandagochtend vroeg in ons magazijn in Leeuwarden. Dit geeft onze fabrikanten flexibiliteit en ons snelheid. Op die manier zijn alle partijen tevreden en werken we met elkaar aan een succesvolle supply chain.

Vanuit het ontwerpen van designmeubilair en verlichting is PyraSied Xtreme Acrylic in meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist op gebied van acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexaan/makrolon) en designkunststoffen in Nederland. We zijn enerzijds een groothandel voor onder andere kunststofbewerkers en -verwerkers in Nederland aan wie wij halffabrikaat kunststof buizen, staven en platen verkopen. Anderzijds bewerken wij de materialen in ons high-tech machinepark tot eindproduct.

Website PyraSied