Mr. FARMER BV

Mrfarmer Logo

''Door MijnFritom besparen we veel tijd en kunnen we onze zendingen zelf monitoren.''

Anne-Marije Hofstra — Logistiek export medewerker, Mr. FARMER BV

Als groothandel in grondstoffen ben je nergens zonder logistieke partner. In Veenstra|Fritom vond Mr. Farmer B.V. uit Joure de betrouwbare en efficiënte partner die ze nodig hadden. “Als leverancier van grondstoffen, zoals zetmelen, zoetstoffen en gluten vanuit de hele wereld. Veenstra|Fritom distribueert dit voor ons in de Benelux op pallet niveau aan verschillende klanten, zoals bakkerijen, vleeswerkers en ijsmakers,” vertelt Anne-Marije Hofstra, Logistiek export medewerker bij Mr. Farmer B.V.

Net als Veenstra|Fritom heeft Mr. Farmer Friese wortels, maar haar dienstverlening is inmiddels uitgebreid tot heel de wereld. Terwijl Mr. Farmer zich richt op de in en verkoop van grondstoffen, zorgen wij er samen voor dat de producten op een duurzame en efficiënte manier worden gedistribueerd naar haar internationale klanten op verschillende bestemmingen.

PHOTO 2023 07 05 11 33 52[2]
PHOTO 2023 07 05 11 25 31[6]

Beide bedrijven vinden elkaar ook in hun missie om partners de best mogelijke service te bieden. Een voorbeeld hiervan is Mijn Fritom. “Het fijne hiervan is dat het online inboeken van opdrachten erg makkelijk is, waardoor we veel tijd besparen,” aldus Anne-Marije Hofstra. “Hierdoor kunnen we ook zelf onze zendingen monitoren en dat werkt erg prettig! Daarnaast ervaren we de korte lijnen, de vaste aanspreekpunten en de snelle doorlooptijden als zeer aangenaam.”

De goede samenwerking is ook letterlijk zichtbaar op de weg: op Veenstra|Fritom vrachtwagens prijken trailer zeilen met een opdruk van Mr. Farmer. Een mooie eyecatcher voor een mooi partnerschap!

MR. FARMER (1)
MR. FARMER

Interesse in efficiënte en duurzame distributie van uw producten via Veenstra|Fritom?

 

Veenstra Fritom 72

Wietze de Vries
Sales manager