In gesprek met Wessel R. Veenstra: een blik op 95 jaar Veenstra|Fritom

26 oktober 2023

Veenstra Fritom 95 Jarig Jubileum

Veenstra|Fritom bestaat 95 jaar in 2023 en de geschiedenis markeert niet alleen een tijd van groei, maar ook een voortdurende inzet op innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid. Wessel R. Veenstra, de derde generatie die aan het roer staat, kijkt terug en deelt ook zijn visie op de toekomst van ons bedrijf.

We blikken daarbij terug op verschillende mijlpalen. Wessel zegt hierover: “Vaak blijven bij mijlpalen alleen de highlights hangen, maar daartussenin gebeurt heel veel. Misschien is het ondernemerschap dat zich blijft doorontwikkelen en het zorgen dat het bedrijf gezond blijft als mijlpaal nog wel het belangrijkste. Dat doe je samen met de mensen die voor het bedrijf werken.”

Hij benadrukt dat de persoonlijke relatie met klanten ook altijd heel belangrijk is gebleven. “We zijn altijd in staat geweest om het bedrijf aan te passen aan veranderende omstandigheden. Elementen zoals digitalisering zijn belangrijk, maar je doet zaken met elkaar op basis van relaties en het nakomen van de afspraken die je hebt gemaakt. Je moet dat stapje extra willen en durven zetten om je juist daarin onderscheidend te kunnen maken.”

 

Met 95 jaar is er veel om op terug te kijken, en vooruit te kijken. Wessel R. Veenstra, die als derde generatie het familiebedrijf leidt, deelt zijn verhaal over het verleden, heden en toekomst van het bedrijf.

Lees hier Wessel zijn verhaal