Veenstra|Fritom viert 95-jarig jubileum

19 juni 2023

Veenstra4

Veenstra|Fritom viert 95-jarig jubileum

Afgelopen zaterdag luidden we officieel ons 95-jarig jubileum in met een feest op onze locatie in Heeg. Ons bedrijf, dat in 1928 begon met een enkele Opel vrachtwagen, is sindsdien uitgegroeid tot een logistieke partner voor vele nationale en internationale klanten.

Het jubileum is een belangrijke mijlpaal dat de gelegenheid biedt om terug te kijken op 95 jaar van hard werken, groei en succes. Maar we zijn vooral trots op haar familiewaarden en de nauwe banden met onze medewerkers. “We zijn altijd een hecht familiebedrijf gebleven en trots op alle (oud-)medewerkers die in de afgelopen 95 jaar met ons mee zijn gegroeid!”, aldus algemeen directeur Wessel R. Veenstra.

Veenstra|Fritom heeft zich de afgelopen decennia bewezen als een logistieke dienstverlener met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. En als werkgever bieden we onze medewerkers uitdagende en afwisselende banen met volop ontwikkelingsmogelijkheden. “Ons 95-jarig bestaan is een moment om te vieren, maar vooral om onze klanten, partners en medewerkers te bedanken”, aldus Wessel R. Veenstra. “We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst. We blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige logistieke diensten, steeds duurzamere oplossingen en het bieden van een plezierige werkomgeving voor al onze medewerkers.”

 

Veenstra|Fritom 95 jaar
Drone
JBL 8924
Veenstra Fritom 95 Jaar Nieuwsbericht Media2