Voor uw logistieke rust

Waarom kiezen voor Veenstra|Fritom?

Veenstra|Fritom ontzorgt en creëert logistieke rust voor u. Wij zijn al bijna 100 jaar uw partner in transportwarehousinglogistieke oplossingen, zeevracht en luchtvracht. Met onze oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en persoonlijke communicatie, zorgen wij voor het grote verschil als uw logistieke partner. Door ons totaalaanbod van diensten kunnen wij het volledige logistieke proces uit handen nemen. Veenstra|Fritom levert logistieke rust aan bijna 1000 relaties. Kiest u ook voor volledige ontzorging?

 

Benieuwd hoe wij logistieke rust creëren?

Vraag hier uw offerte aan

Duurzaamheid als prioriteit

Bij al onze processen stellen we duurzaamheid voorop en in 2022 lanceerden we al het CO2 dashboard. Hiermee kunnen we de CO2-uitstoot van onze ritten inzichtelijk maken voor onszelf, maar ook voor onze klanten. 

Goed en optimaal transport, dat is waar u en wij grote waarde aan hechten. Dit is een continu proces en meedoen aan het Lean & Green programma geeft erkenning aan de verbeteringen van de CO2-prestatie. Binnen dit programma kan een bedrijf een beloning ontvangen in de vorm van een letterlijke ster.

We hebben al geruime tijd een Lean & Green ster en zijn blij & trots te kunnen melden dat we na veel inspanningen de tweede en derde Lean & Green ster hebben behaald. Als tweede bedrijf in Nederland maken we de sprong van 1 naar 3 sterren in één stap. De 2e en 3e Lean & Green sterren zijn een erkenning van de inzet en toewijding van Veenstra|Fritom. Binnenkort staat een belangrijk moment voor de deur: de uitreiking van de Lean & Green sterren bij Veenstra|Fritom. We kijken uit naar dit moment van erkenning voor ons streven naar een groenere toekomst.

Ontwerp Zonder Titel (14)

'De reis van de pallet'

De pallet: het lijkt zo’n simpel object, maar de reis die het doorloopt voordat het zijn bestemming bereikt is een intrigerend proces. 
In deze korte videoclip geven Veenstra|Fritom & Julius van der Werf je een uniek inzicht in dit proces en laten zien hoe het teamwork en de toewijding van alle betrokken partijen ervoor zorgen dat de pallet veilig en op tijd zijn eindbestemming bereikt. Kijk mee en ontdek hoe de pallet van A naar B wordt vervoerd.

Zowel Veenstra|Fritom als Julius van der Werf staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze kernwaarden zijn van groot belang voor beide bedrijven. Al meer dan vijftig jaar werken tegelgroothandel Julius van der Werf en Veenstra|Fritom nauw samen, sinds het begin van hun partnerschap.